nedeľa 8. augusta 2021

Počúvajte Ma

Počúvajte Ma - 8. augusta 2021 - Ježišove Otcovské sväté slová k nám

Počúvajte Ma, každý jeden musíte Počúvať Odo Mňa pre seba. Stále Rozprávam, ale mnohí Nenaslúchajú, keď Rozprávam. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Rozprávam rôznymi Cestami, ako Ja Chcem. Berte si to do Pozornosti a Naslúchajte Mi a budete Ma Počuť a Nebudete vo tme, pretože Ja Som vaším Svetlom.

Počúvajte Ma, ste v hrozivých časoch a preto každý jeden-každá jedna musíte Počúvať Odo Mňa pre seba. Ja Som Jediný, Ktorý Poznám Koniec Od Začiatku, ako to bolo Mnou Predpovedané. Všetko je to Biblické. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, ako Chcem a Kedy Chcem. Počúvajte Ma a Dôverujte Mi. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak ako je v Nebi. Preto musíte Počúvať Odo Mňa, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli.

Niektorí Ma Počujú, ale Nevenujú Pozornosť, Neberú si to do Pozornosti. Varujem vás z Lásky a pretože Sa Starám, dokonca Vopred, ale Nie každý Ma Počúva Ani Nepočúvajú Odo Mňa. Budete Žiť Z Každého Slova, ktoré Vychádza Z Mojich Úst.

Moje Ovce Počúvajú Môj Hlas, Naslúchajú Mi a Nasledujú Mňa a Nie cudzincov. Smutné je, že pre mnohých Som Cudzincom. Nepoznajú Ani Nerozpoznávajú Môj Hlas. Počúvajú a naslúchajú len hlasom cudzincov a kvôli tomu sú mnohí zvedení a vo tme a Nenasledujú Ma, Moju Cestu. Kvôli tomu mnohí sú vo tme a stratení a Nevedia, kam smerujú. Nasledujú tých, pred ktorými som vás všetkých Varoval, aby ste Bežali od nich preč, od dravých vlkov v ovčích šatách, ktorí zvábili mnohých Preč Odo Mňa, pretože oni sami Nepočúvajú Odo Mňa pre seba.

Počúvate Ma? Prijímate Odo Mňa? Milujem vás a Starám sa o vás. Nikoho Nezvýhodňujem ani nikoho Neukracujem. Musíte Hľadať, aby ste najprv Počuli Odo Mňa, aby ste Ma mohli Nasledovať, Moju Cestu, keď vás Usmerňujem a Vediem Ja Osobne, každý krok Cesty až do Konca. Nebudete Sklamaní a Nebude to Márne. Ja Som Jediná Cesta, Pravda a Život.

Počúvajte Ma, Varoval som vás, aby ste Utiekli od všetkých cudzincov. Vravím Bežte, ale Bežte ku Mne a Nie opäť k iným cudzincom. Ja Som Jediný Dobrý Pastier. Varoval som vás, že vás budú skúšať oklamať dokonca všetkých, ak to bude možné a kvôli tomu musíte Poznať Ma a Počúvať Odo Mňa a Nasledovať jedine Mňa, pretože dni sú zlé. Moja Cesta je Jediná Cesta, ktorá Vedie k Večnému Životu. Nebuďte oklamaní a Nedávajte sa nikým klamať Ani zlákať vás preč Odo Mňa, so satanovými lžami, úkladmi a prázdnymi sľubmi. Jestvuje cesta, ktorá sa mnohým zdá správna, ale jej koniec vedie len k Večnému Zatrateniu. Buďte Rozumní. Počúvajte Ma a Odo Mňa, pretože mnohí hynú, pretože im chýba Poznanie O Mne a Odo Mňa. Počúvajte Ma. Tí, ktorí Hľadajú Pravdu, Nachádzajú Pravdu. Nie sú Sklamaní Ani vo tme. Ja Som vždy Verný a Dôveryhodný.

https://www.youtube.com/watch?v=pTD16QzQUkI

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...