sobota 21. augusta 2021

Buďte Prebudení!

Buďte Prebudení! - 21. augusta 2021 - Ježišove slová k nám

Buďte Prebudení a Zostávajte Prebudení v týchto dňoch, pretože dni sú zlé. satan vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. Dokážete ho Vidieť i Počuť?, revúceho ako leva, hľadajúceho koho môže zožrať v tejto neskorej hodine. Ak ste Prebudení, budete schopní Vidieť a Počuť a Rozumieť, čo teraz nastáva vo svete. Predpovedané sa teraz Odkrýva, stále viac a viac a všetko je To Biblické. Povedal som, že Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale že Vykonajú všetko čo Chcem, ako Chcem a Kedy Chcem. Tí ktorí sa Očami Pozerajú, budú Vidieť a ktorí s Ušami Počúvajú, budú Počuť a Rozumieť. Moje Slová sa Teraz Odkrývajú stále viac a viac. Toto Dáva Svetlo a Porozumenie Múdrym, ktorí sú Prebudení.

Je smutné, že mnohí stále rýchlo zaspávajú, nedokážu Vidieť, Počuť Ani Rozumieť. Kvôli tomuto sú stále oklamaní a vo tme, Nevedia kam smerujú. Kvôli tomuto mnohí hynú. Chýba im Pravé Poznanie Pravdy, pretože Jedine Pravda Oslobodzuje, Nie satanove lži.

Spáči sa teraz musia Prebudiť, skôr ako na to môže byť príliš neskoro. satan Nechce, aby sa ktokoľvek Prebudil. Musíte to Chcieť. Nikto vás nemôže nútiť. Uvedomte si, kto je váš nepriateľ. Máte mnohých nepriateľov a stanú sa nimi ďalší a ďalší v týchto dňoch, pretože dni sú zlé. Oni Nechcú, aby sa ktokoľvek Prebudil k Pravde.

Pravda sa Teraz Odkrýva, stále viac a viac. Pravda bude Šokovať svet, stále viac a viac, pretože dni sú zlé.

Buďte Prebudení. Buďte Ostražití, vždy na Stráži a Nedovoľte satanovi uchmatnúť vás nestrážených. Oblečte si Moju Plnú Výzbroj každý deň, aby ste tak boli schopní Obstáť proti všetkým úkladom satana, v týchto zlých dňoch.

Milujem vás a Starám sa o vás, Moji Milovaní. Zostávajte Prebudení. Naslúchajte Mi a Nasledujte Jedine Moje Inštrukcie a Usmernenia, keď vás Poučujem a Vediem Ja Osobne, každý krok Cesty, až do samého Konca. Jestvuje cesta, ktorá sa zdá správna mnohým, ale jej koniec vedie len k smrti, k Večnému Zatrateniu a Koniec to oznámi. Buďte Rozumní a buďte Prebudení, vždy Všímaví a Modliaci sa.

https://www.youtube.com/watch?v=57se0v-vOfM

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...