štvrtok 12. augusta 2021

Ja Som váš Jediný Zdroj Života

Ja Som váš Jediný Zdroj Života - 12. august 2021 - slová Ježišove k nám

Ja Som váš Jediný Zdroj Života. Preto Ma Nenávideli a Zabili bez Príčiny. Zomrel som za všetkých vás z Lásky, Na Kríži. Zaplatil Som Výkupné, Najvyššiu Cenu, S Mojou Krvou. Som jediná Cesta, Pravda a Darca Života. Som Živý, vaša Jediná Nádej na Večný Život na Konci a Koniec to oznámi.

Preto musíte byť každý Uzmierení a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja, aby ste mali Spoľahnutie, že Prijmete Večný Život na Konci. Ja Som váš Jediný Zdroj Života. Dávam Večný Život tým, ktorí Ma Poslúchajú. Som Jediný Záchranca, Mesiáš sveta.

Preto satan Nechce, aby ľudia činili Pokánie, aby Ma Poslúchali. Je otcom všetkých neposlušných. Poslušnosť je voľba. Vy všetci máte slobodnú vôľu a musíte si zvoliť Život alebo smrť. satan je zdrojom smrti. Je otcom všetkých lží. Niet v ňom Žiadnej pravdy. Mzda hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Preto satan Nechce, aby sa ľudia Kajali, aby sa odvrátili od všetkých svojich skazených ciest. Vyskúša teraz spraviť všetko čo vie, aby zabránil a zastavil mnohých pred Pokáním, pretože vie, že nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia.

Rozumiete tomu, čo teraz prichádza do sveta? Kto prišiel len preto, aby kradol, zabíjal a ničil? satan váš protivník. on Nechce, aby ktokoľvek činil Pokánie. Nenávidel Ma a stále Ma nenávidí. Mnohí mu zapredali svoje duše a preto Ma oni všetci Nenávidia a takisto budú nenávidieť, prenasledovať a zabíjať niektorých z vás, kvôli Mne. Nebojte sa. Ja Som váš Zdroj Života. Dávam Večný Život. Hľadajte, aby ste boli vždy v Pokoji So Mnou. Milujem vás a Starám sa o vás. Ste Milovaní.

Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby ste sa všetci Kajali, aby ste mali Nádej na Večný Život. Preto Volám hriešnikov k Pokániu, aj Teraz. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Som Plný Milujúcej Prívetivosti, Milosrdný a Dobrotivý. Kajajte sa a Hľadajte Život, Nie smrť. Ja Som vaša Jediná Nádej na Večný Život. Som Jediný Zdroj Života. Tí ktorí sú ochotní Hľadať Ma, Ma Nájdu.

https://www.youtube.com/watch?v=eHXvlFFmXak


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...