piatok 20. augusta 2021

Nestrachujte sa Ani Nezúfajte

Nestrachujte sa Ani Nezúfajte - 20. augusta 2021

Nestrachujte sa Ani Nezúfajte, Moji Milovaní. Ja Úplne Riadim. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Vykonajú všetko čo Chcem, ako Chcem a Kedy Chcem. Majte Vieru vo Mňa a Nepochybujte O Mne. Vložte všetku vašu Nádej a Dôveru do Mňa a Nie do omylných mužov alebo žien, pretože mnohí sú vašimi nepriateľmi a vy to Neviete Ani si to Neuvedomujete. Vy všetci Ma Potrebujete, bezo Mňa nemôžete nič Urobiť. Som váš Zdroj Života. Som jediná Cesta, Pravda a Život.

Predpovedané sa Teraz Odkrýva a bude sa ešte viacej v týchto Dňoch. Všetko je to Biblické. Nestrachujte sa Ani Nezúfajte. Udržujte sa Zameraní na Mňa a Moje Večné Kráľovstvo, ktoré Nie je z tohto sveta a je to jediné Kráľovstvo, ktoré bude trvať Na Veky Vekov. Buďte Vďační, pretože Nie ste bez Nádeje. Chváľte Ma za to, Kto Som a za to, Čo Dokážem Urobiť. Všetky Veci Vypracúvam pre Dobro, pretože Ma Milujete a ste Povolaní podľa Môjho Plánu a Účelu. Mám Plán i Účel s každým jedným z vás. Dôverujte Môjmu Plánu a Účelu. Nestrachujte sa Ani Nezúfajte. Ste Milovaní. Milujem vás a Starám sa o vás.

Mnohí sa Strachujú a sú v Zúfalstve, pretože Ma Nepoznajú Reálne. Chýba im Osobný Vzťah Lásky So Mnou. Spoznajte Ma Reálne teraz, potom budete v Pokoji a budete Mať a Zažívať Môj Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, dokonca aj uprostred virvaru. Nezáleží na vašich okolnostiach. Ja Som váš Jediný Bezpečný Prístav. Nestrachujte sa Ani Nezúfajte. Ja Som vždy Verný a Dôveryhodný.

Čakajte Trpezlivo na Moju Radu (v Konzultácii). Budem vás Sprevádzať a Viesť, pri každom kroku Cesty, aj počas tohto času, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli. Idem Pred vami. Nasledujte Ma, postupne krok za krokom. Berte si postupne deň za dňom. Ja Som pre vás a Nie proti vám, ale satan je proti vám. Rozpoznávajte vášho nepriateľa, máte ich mnoho. Buďte vždy Ostražití. Preto si Všímajte a Modlite sa, pretože dni sú zlé. satan vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. Nebojte sa ani sa Nestrachujte Ani Nezúfajte.

https://www.youtube.com/watch?v=igZHWtCF-gE

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...