pondelok 30. augusta 2021

Moja Dobrota

 Moja Dobrota - 30. augusta 2021 - Ježišove slová k nám

Buďte Utíšení a Premýšľajte o Mojej Dobrote a o všetkom, čo som pre vás Urobil a o tom, že Sa Nemením. Ja Som Láska. Ste Milovaní. Milujem vás a Starám sa o vás. Spočítajte si vaše Požehnania, ste Požehnaní, Moji Milovaní, kvôli všetkej Mojej Dobrote. Máte mnoho za čo byť Vďační. Chváľte Ma, za to Kto Som a za to, Čo Dokážem Urobiť. Som Toho Hoden kvôli všetkej Mojej Dobrote.

Ste Vyslobodení Mnou, Moji Milovaní. Zaplatil Som Výkupné, Najvyššiu Cenu za vás Na Kríži, S Mojou Krvou. Všetko z Lásky a podľa Mojej Dobroty. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby tak mali Nádej na Večný Život na Konci. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Preto stále Volám hriešnikov k Pokániu. Som plný Milujúcej Prívetivosti, Milosrdný a Dobrotivý. Moja Dobrota každému, kto je ochotný byť Uzmierený a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja, Jediným Záchrancom, Mesiášom sveta. Je smutné že mnohí Pohŕdajú Mojou Dobrotou, je to voľba s následkami a Koniec to oznámi. Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Buďte Rozumní a Nie pochabí. Hľadajte Život a Nie smrť.

Umožnite Moje Dobrote a Milostiam byť s vami po všetky dni tohto dočasného života a potom budete mať Nádej Žiť So Mnou v Mojom Dome Naveky Vekov. Myslite na Moju Dobrotu.

So Mnou je tu vždy Nádej, Moji Milovaní. Nezúfajte. Naberte Odvahu a buďte Pevní vo vašej Viere v týchto dňoch, pretože dni sú zlé. Budete Vidieť a Počuť o Mojej Dobrote a Zažívať Ju stále viac, pretože Ja Sa Nemením. Som vždy Dobrý. Moje Prisľúbenia sa Nemenia Ani Nezlyhávajú, kvôli Mojej Dobrote a Vernosti. Vložte všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa. Majte Pravú Vieru vo Mňa a Nepochybujte O Mne. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, ako Chcem a Kedy Chcem. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Stále Robím veci Nemožné, Neočakávané, Neobyčajné, Nadprirodzené a Bezprecedentné, kvôli Mojej Dobrote. Trpezlivo Ma Očakávajte. Všetky Veci Vypracúvam pre Dobro, pretože Ma Milujete a ste Povolaní Podľa Môjho Plánu a Účelu. Buďte Uistení o Mojej Dobrote. Ja Nezlyhávam Ani Nesklamávam. Úplne Riadim. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak, ako je ona v Nebi.

youtube.com/watch?v=egrfopPgueI

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...