nedeľa 21. februára 2021

Budete podvedení, niečo sa varí, nebuďte obeťou

Budete podvedení, niečo sa varí, nebuďte obeťou - 19. 2. 2021 o 12:52 hod. - zdieľané sestrou Barbarou

Písmo: Amos 3:6 “Či sa zatrúbi na trúbu v meste, a ľud sa nezbehne v obavách? Či sa deje voľačo zlé v meste, a Hospodin to neučinil? 7 Zaiste Pán Hospodin neučiní nič, okrem toho, že zjavuje svoju tajnú radu Svojim služobníkom prorokom. 8 Lev reve, kto by sa nebál? Pán Hospodin hovorí, kto by neprorokoval?”

Slovo: Nebudete vidieť pokoj. Nebudete pokračovať ako pred mormi. Súd je nad vaším národom a ľuďmi. Revolúcia sa varí. Ľudia nechápajúci históriu sú osdúdení k skaze, aby si ju zopakovali. Varoval som vás pred následkami vášho správania. Vodcovia vám klamali. Vaši vodcovia vezmú vaše práva a slobodu a spravia rodiny zraniteľné nebezpečenstvom bez možností ochrany. Bolo to naplánované. Budete podvedení.

Predtým ako som dostala toto proroctvo, počula som znova a znova "Oddelenie cirkvi od štátu. Oddelenie cirkvi od štátu. Oddelenie cirkvi od štátu."

https://www.youtube.com/watch?v=BhE-QzR1Dpk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...