sobota 6. februára 2021

Spoľahnutie sa

Spoľahnutie sa – 6. februára 2021 - od Ježiša

Spoliehajte sa Na Mňa, Preto, Kto Som a Preto, Čo Dokážem Urobiť. Ja Sa Nemením. Moje Prisľúbenia sa Nemenia. Moje Slová sa Nemenia. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, Od Začiatku Do Konca, Podľa Môjho Plánu a Účelu. Všetko čo som Predpovedal a Predpovedám sa Odvinie v Mojom Určenom Čase a všetko Pre Moju Slávu. Mám Úplné Riadenie. Všetky veci Vypracúvam pre Dobro. Moja Vôľa sa Stane na Zemi tak, ako je v Nebi. Nie ste bez Nádeje. Spoliehajte sa na Mňa, Veľkého Ja Som. Všetka Moc a Všetka Autorita sú Moje. Nesľubujem Márne. Moje Sľuby Nezlyhávajú Ani Nesklamávajú. Som Vždy Verný a Dôveryhodný.

Žiaľ mnohí sa viac spoliehajú na omylných mužov a ženy, ako Na Mňa, ich Jedinú Nádej na Večný Život na Konci a Koniec to oznámi. Ja Som Jediný Záchranca, Mesiáš sveta a okrem Mňa Nie je Žiaden iný a ani Nikdy nebude. Nebuďte Zvedení. Sú mnohí zvodcovia, draví vlci v ovčích šatách, ktorí zviedli mnohých Na Scestie Preč Odo Mňa, so satanovými lžami a s prázdnymi sľubmi. Žiaľ mnohí sa viac spoliehajú na nich ako Na Mňa, Toho, o Ktorom to všetko je, pretože Ma Nepoznajú Reálne. Nie je to o mŕtvych náboženských praktikách, ale o matí vášho vlastného Osobného Vzťahu so Mnou a tento Buduje vaše Spoliehanie sa na Mňa. Poznajte Ma Reálne a budete mať Spoľahnutie a Nie nedostatok Spoľahnutia. Máte za to vašu vlastnú zodpovednosť. Urobte s tým niečo. Ja Nikomu Nedržím Stranu. Milujem a Starám sa aj o vás. Ste Milovaní. Spoliehajte sa na Mňa.

Mnohí sa Nespoliehajú na Mňa kvôli hriechu. Preto Volám hriešnikov k Pokániu. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby všetci Činili Pokánie, aby mali Nádej na Večný Život na Konci. Musíte sa Kajať, Odvrátiť od Všetkých vašich skazených ciest, lebo Ja Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Hľadajte Život Nie smrť. Mzdou hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Pravé ľútostiplné Pokánie vás vedie k matiu Pokoja a Spoliehaniu sa na Mňa. Voľba je vaša vlastná. Buďte vždy V Pokoji so Mnou, potom sa budete aj Spoliehať na Mňa. Ja Sa Nemením, vy všetci sa musíte Meniť na Dobrých, byť Premenení Na Moju Podobu. Potom budete mať aj Spoľahnutie sa ohľadom vašej Konečnej Destinácie Pre Večnosť. Koniec Príde, pre niektorých skôr, ako oni veria a Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=54tSx2D9Ht8


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...