štvrtok 4. februára 2021

Moja Vôľa Bude Učinená

Moja Vôľa Bude Učinená – 4. februára 2021

Moja Vôľa Bude Učinená (stane sa), pretože Mám Riadenie. Dôverujte Môjmu Plánu. Ja Poznám Koniec Od Začiatku. Všetko čo som Predpovedal a Predpovedám sa Odkryje, v Mojom Stanovenom Čase a všetko pre Moju Glóriu (Slávu).

satan, váš protivník, chce, aby ste Pochybovali o Mne. urobí všetko možné, aby vás dostal Preč Odo Mňa, so všetkými jeho lžami a mnohými úkladmi. Nepadnite mu za korisť. vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. Ja Poznám všetky jeho plány, nič nie je Skryté Predo Mnou. Preto Dokážem Varovať, Osvetľovať a Odhaľovať ich, dokonca Vopred. satanov plán Nie je Môj Plán Ani Moja Vôľa. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak, ako je v Nebi.

Teraz je čas byť Neochvejní, Nepohnuteľní a Pevní vo vašej Viere. Vaša Viera bude testovaná mnohokrát a na rozličných cestách, v týchto dňoch. Vložte všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa a Neopierajte sa o vaše vlastné porozumenie toho, ako sa veci vyvinú Alebo Nevyvinú. Potom Nebudete sklamaní. Dôverujte Mi, Môjmu Plánu, Ja ho Poznám Najlepšie. Moja Vôľa Bude Učinená. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú.

Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia Všetko, čo Chcem, Kedy Chcem a v Mojom Určenom Čase. Načasovanie znamená všetko. Ja Mám Čas pre všetko a Riadim aj Čas.

Udržujte sa Sústredení na Mňa, na Môj Plán a Účel, Moja Vôľa Bude Učinená. Moja Porada Trvá Naveky. Ja Sa Nemením. Poznajte, Kto Som a To, Čo Dokážem Urobiť. Bude to Biblické. Ja Nie Som Predpovedateľný, Ani Ohraničený, Ani Obmedzený. Robím veci Neočakávané, Bezprecedentné, Nemožné, Neobyčajné a Nadprirodzené, pretože toho Som Schopný. Majte Vieru vo Mňa. Viera Činí Zázraky. Ja Som Všemocný, Kráľ Slávy a Vládnem vo Veľkej Moci a Sláve. Všetka Moc a Všetka Autorita sú Moje. Moja Vôľa Bude Učinená.

https://www.youtube.com/watch?v=pSRll1HKzhE


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...