pondelok 15. februára 2021

Ja Rozprávam

Ja Rozprávam – 15. februára 2021 - Ježišove slová k nám všetkým

Ja Rozprávam. Nezmenil som sa. Som Vždy Rovnaký. Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem. Rozprávam ako Chcem a Kedy Chcem. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Tí ktorí Mi Naslúchajú, keď Rozprávam, Ma Počujú. Je to voľba. Ak Naslúchate, Venujete Pozornosť, budete Ma Počuť, Keď Rozprávam.

Moje Ovce Počujú Môj Hlas, Naslúchajú Mi a Nasledujú Ma a bežia preč od všetkých cudzincov, pretože Nerozpoznávajú ich hlasy. Žiaľ pre mnohých Som Ja Cudzincom. Nepoznajú Ma, Ani Nepočujú Môj Hlas, Ani Ma Nenasledujú, Moju Cestu, pretože Nerozpoznávajú Môj Hlas, Keď Rozprávam. (Ján 10.)

Kvôli tomuto mnohí Veria V to a Uctievajú to, čo Nepoznajú. Iba O Mne Vedia z čítania a z počutia od iných ľudí. Vyznávajú Ma len so svojimi ústami, ale ich srdcia sú ďaleko Odo Mňa.

Vy všetci Ma môžete Poznať Reálne, To Kto Som a To Čo Dokážem Urobiť. Naslúchajte Mi, Keď Rozprávam, potom budete schopní Prijímať Odo Mňa. Nie je to o mŕtvych náboženských praktikách, ale o matí vášho vlastného Osobného Vzťahu So Mnou. Musíte Hľadať, aby ste Poznali Môj Hlas pre seba, nikto iný to nemôže urobiť za vás. Všetko je to medzi Mnou a vami. Za váš Vzťah So Mnou si nesiete zodpovednosť. Ja Rozprávam, Zvážte si to a Túžte Počuť Odo Mňa.

Nikto nedokáže Nasledovať Ma, Moju Cestu a byť v Mojej Dokonalej Vôli, Ak Najprv Nepočuje Odo Mňa. Ja Rozprávam, Dávam Poverenia a Pokyny a Usmernenia podľa Môjho Plánu a Účelu, Aby sa Učinila Moja Vôľa. Nikoho Nenútim. Ak ste Ochotní a Usilovne Ma Hľadáte, tak Ma Nájdete. Naslúchajte Mi, Keď Rozprávam a Nebudete Sklamaní. Odmeňujem tých, ktorí Usilovne Hľadajú, aby Počuli Odo Mňa, oni Prijímajú Odo Mňa. Ja Som ich Zdroj Života. Budete Žiť Z Každého Slova, ktoré Vychádza Z Mojich Úst. Ja Rozprávam, Počujte Odo Mňa a buďte aj Činiteľmi. Toto je Mi Potešiteľné. (Jakub 1:21-22)

https://www.youtube.com/watch?v=ZuBtg_X4Ws0


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...