utorok 16. februára 2021

Príklad

Príklad – 16. februára 2021 - Ježišove slová k nám

Vy máte Príklad. Ja Som váš Dokonalý Príklad vo všetkom. Som Láska a ak Ma Milujete, ako som vám Prikázal a Milujete aj vášho blížneho ako seba samého, budete Príkladom Lásky, Aký Som Ja a aký Chcem, aby ste boli. Toto je Mi Potešiteľné. Že Milujete tak ako Ja Milujem. Ste Milovaní. Buďte Príkladom Lásky a čiňte všetko z Lásky, ako by ste to Činili Pre Mňa. Zaobchádzajte s druhými vždy rovnakou cestou, akou chcete, aby aj oni zaobchádzali s vami, to všetko z Lásky a v Láske. Buďte Príkladom.

Musíte byť odlišní. Musíte byť deťmi Svetla a Nie tmy, akými ste zvykli bývať. Musíte byť Príkladom Svetla vo svete, ktorý je vo tme. Musíte vyčnievať. Byť Majákom Svetla, aby ostatní mohli vidieť, že je Svetlo vo tme. Musíte byť Príkladom Svetla tým, ktorí sú stále v tme, aby ste ich pritiahli ku Mne, k Svetlu sveta.

Bol som vám Dokonalým Príkladom Poslušnosti, až na Smrť Na Kríži a z Lásky. Aj vy sa budete učiť Poslušnosti cez to, čo vytrpíte. Sluha Nie je väčší ako Jeho Pán. Aj vy budete nenávidení, prenasledovaní a niektorí zabití kvôli Mne. Znášajte to všetko a veľká bude vaša Odmena v Nebi, Nebude to márne.

Chcem aby každý z vás bol Príkladom Mňa a Môjho Večného Kráľovstva, ktoré Nie je zo sveta. Ste Moji Reprezentanti, Vyslanci vo svete. Ste Knihou, ktorú ostatní Čítajú o Mne, Moje Živé Epištoly. Nezahanbujte Moje Meno. Pamätajte, kto ste a Koho Reprezentujete. Buďte Napodobňovateľmi Mňa, Vášho Dokonalého Príkladu. Umožnite Mi Použiť vás ako Príklad a všetko to pre Moje Oslávenie.

https://www.youtube.com/watch?v=b8c1zVToQAs


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...