štvrtok 11. februára 2021

Na Mojom Kráľovstve Záleží

Na Mojom Kráľovstve Záleží – 11. februára 2021 - Ježišove slová k nám

Na Mojom Kráľovstve Záleží a musí na Ňom záležať aj vám, lebo to je Jediné Kráľovstvo, ktoré bude trvať Naveky Vekov. Moje Kráľovstvo Nie je zo sveta. Ja Som Jediný Kráľ Môjho Večného Kráľovstva. Vy všetci môžete byť Jeho Súčasťou. Je to voľba. Ja Nikoho Nenútim. Volám mnohých, aby boli Súčasťou Môjho Večného Kráľovstva, ale nemnohí sú ochotní Uznať Ma za svojho Kráľa. Ja Som Kráľ Slávy. Okrem Mňa Nie je Žiaden iný a ani nikdy nebude. Ja Som Jediná Cesta, Pravda a Život. Jediný Záchranca, Mesiáš Môjho Večného Kráľovstva. Dovolím vám Vstúpiť Do Neba alebo vás Odmietnem.

Ak chcete byť Súčasťou Môjho Večného Kráľovstva, potom musíte byť Uzmierení a v Pokoji so Mnou. Ja Som vaša Jediná Nádej na Večný Život v Mojom Večnom Kráľovstve na Konci a Koniec to oznámi.

Nebuďte zvedení (oklamaní) a Nedávajte sa nikým zviesť s ich lžami a prázdnymi sľubmi. Nespravodliví Nezdedia Moje Večné Kráľovstvo. Nie každý kto Mi Vraví "Pane, Pane" bude Dediť Moje Večné Kráľovstvo. Poviem mnohým v Ten Deň: "Choď Preč, Ja Som ťa Nikdy Nepoznal, teba ktorý-ktorá činíš neprávosť." Čo Poviem vám? (Matúš 7:21-23)

Na Mojom Kráľovstve Záleží a musí na Ňom záležať aj vám, skôr ako môže byť príliš neskoro. Ja Sa Nemením. Vy všetci sa musíte Meniť, byť Premenení Na Moju Podobu, aby ste Mi boli Potešiteľní. (Matúš 11:28-30)

Preto Volám hriešnikov k Pokániu, pretože Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Mzda hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Kajajte sa a budete Žiť, pretože tí ktorí odmietajú, zahynú. Bude to buď Nebo pre tých, ktorí sú Súčasťou Môjho Večného Kráľovstva, Alebo peklo pre tých, ktorí sú súčasťou satanovho kráľovstva. Všetky ľuďmi zhotovené, pozemské kráľovstvá sú dočasné a budú Zničené Ohňom na Konci.

Na Mojom Kráľovstve Záleží. Buďte Súčasťou Môjho Večného Kráľovstva Teraz, skôr ako môže byť na to už navždy príliš neskoro. Ja vás Milujem a Starám sa o vás. Nežijem v ľudmi zhotovených budovách z kameňa a malty, ale v srdciach Mojich Milovaných detí, ktoré si vyberajú byť Súčasťou Môjho Večného Kráľovstva. Ony nebudú Sklamané. To Najlepšie Ešte len Príde pre tých, ktorí Vydržia až do Konca a Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=F0f9zNdWFYk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...