streda 24. februára 2021

Prejavujte

Prejavujte – 24. februára 2021

Moje Prisľúbenia Sa Nemenia, pretože Ja Sa Nemením Ani Nezlyhávam. Som vždy Verný a Dôveryhodný. Stále Sa Prejavujem tým (ľuďom), ktorým Chcem, ako Chcem a Kedy Chcem. Nie Som Obmedzený Ani Ohraničený. Robím ako Chcem, pretože to Dokážem. Som Všemocný, Ten Ktorý Je, Ktorý Bol a Ktorý Príde vo Veľkej Sile a Veľkej Sláve v Určenom Čase. Ja Som, Ktorý Som. Činím veci Neočakávané, Nemožné, Nadprirodzené, Bezprecedentné, Mojou Cestou. Prejavujem Seba.

Verte a Dôverujte Mi preto, kto Som a preto, čo Dokážem urobiť. Neopierajte sa o vaše vlastné porozumenie toho, čo Som Alebo Nie Som Schopný urobiť a Ako Som Schopný Prejaviť Sa. Som Toho Schopný. Dôverujte Mi s celým vaším srdcom a Nepochybujte O Mne. Milujte Ma a Hľadajte Ma s celým vaším srdcom. Moje Prisľúbenia sú pre každého. Vy Nie ste vynechaní. Ja Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem. Milujem a Starám sa o každé jedno z Mojich Milovaných detí. Ste Milovaní. Prejavím Sa vám, Mojou Cestou. Majte Vieru vo Mňa a Dôverujte Mi. Chcem byť Reálny a Živý pre každého. Nie je to o mŕtvych náboženských praktikách, ale aby ste mali váš vlastný Osobný Vzťah Lásky So Mnou. Pracujte na vašom Vzťahu So Mnou, máte zaň vašu vlastnú zodpovednosť a Dôverujte Mi, že Sa Prejavím, keď Ma budete najmenej Očakávať. Žite váš život v Očakávaní Ma. Nebudete Sklamaní.

Moja Pravá Cirkev sa bude tiež Prejavovať v týchto Dňoch stále viac a viac a to všetko Pre Moju Glóriu (Oslávenie). Ja Nežijem v ľuďmi zhotovených budovách a chrámoch z kameňa a malty, ale v Srdciach Mojich Milovaných detí. Vy ste Môj Chrám a Ja Sa Prejavím Vo vás a Cez vás stále viac a viac, ako Chcem, takže Moje Meno bude Oslávené. Som Kráľom Slávy. Chváľte Ma za Prejavenia Sa. Nezlyhávam Ani Nesklamávam. Všetka Moc a všetka Autorita sú Moje. Bezo Mňa nemôžete Nič urobiť. Viera vo Mňa Koná Zázraky. Majte Vieru vo Mňa. Vkladajte všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa, Vášho Abba Otca.

Moje Milované deti, všetko sa Prejaví v týchto Dňoch. Tie Veci, ktoré oni skúšali Skryť a udržať Utajené, sa Prejavia. Nejestvuje Nič Skryté, čo Nevyjde Najavo, Ani Nič Tajné, čo Nebude Známym a Nepríde na Svetlo. Ja Riadim a Osvetľujem a Zjavujem Skryté Veci a Tajomstvá, pretože Toho Som Schopný. Všetko Vidím i Počujem. Nič Nie je Skryté Predo Mnou. Všetko to Poznám. Verte Mi a Dôverujte Mi, že všetko Vyjde Najavo. Moje Prisľúbenia Sa Naplnia. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak ako je v Nebi.

https://www.youtube.com/watch?v=jE0Y9R9-kWM

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...