streda 10. februára 2021

Nie ste Opustení

Nie ste Opustení – 10. februára 2021 - od Ježiša

Nie ste Opustení, Moji Milovaní. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Prisľúbil Som, že od vás Nikdy Neodídem Ani vás Nezanechám. Som Vždy S vami, Som Emanuel. Som váš Abba Otec, Lepší ako môže byť ktorýkoľvek pozemský otec. Neopúšťam Svojich Vlastných. Máte väčšiu Hodnotu ako mnoho vrabcov a či sa Nestarám aj o nich, z Lásky. Milujem vás a Starám sa o vás.

Poznám vás podľa vášho mena, ste Moji a Poznáte Ma. Nie Som vám Cudzincom, Moji Milovaní, ste Milovaní. Naslúchajte Mi, Poslúchajte a Nasledujte Ma, Jedine Moju Cestu tak, ako vás Usmerňujem a Vediem Ja Osobne, každý krok Cesty, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli. Ja Nezlyhám Ani Nesklamem Ani Neopustím vás, ale musíte Zostávať So Mnou a Nasledovať Ma, Moju Cestu, celú Cestu, až do úplného Konca.

Ja Som vaše Svelo a vy Nebudete v temnote, Ak Nasledujete Mňa, Moju Cestu. Idem Pred vami, aby som Spravil kľukaté miesta priamymi, drsné miesta hladkými a Otváral Dvere. Všetky Veci Vypracúvam Pre Dobro, pretože Ma Milujete, a ste Povolaní Slúžiť Môjmu Plánu a Účelu. Ja Nezlyhám Ani vás Nesklamem. Som Vždy Verný. Majte Vieru vo Mňa a Dôverujte Mi s celým vaším srdcom a Nepochybujte O Mne Ani sa neopierajte o vaše vlastné porozumenie toho, ako sa veci Vyvinú Alebo Nevyvinu, potom Nebudete Sklamaní Ani cítiť sa Opustení. Nasledujte Ma vo Viere, postupne krok za krokom. Vaša Viera bude testovaná mnohokrát a na rozličných cestách, ale Ja Som Vždy S vami, aby som vám Pomáhal a Živil vás. Nie ste Opustení.

satan, váš protivník, chce aby ste verili jeho lžiam. vyskúša urobiť všetko preto, aby vás dostal Preč Odo Mňa so všetkými jeho lžami a mnohými úkladmi. Nepadajte mu za korisť. Buďte Neochvejní, Nepohnuteľní a Pevní vo vašej Viere. Verte Mi a Dôverujte Mi, keď vám Vravím, že Nie ste Opustení. Nič vás nedokáže Odlúčiť od Mojej Lásky K vám. Ste Milovaní a Nie Opustení. Milujte Ma s celým vaším srdcom. Umožnite Mi vždy byť vašou Prvou Láskou a byť v Pokoji so Mnou, potom sa nebudete Nikdy cítiť Opustení Tým, ktorý vás Miluje. Zaplatil Som Najvyššiu Cenu S Mojou Krvou Na Kríži, z Lásky. Nie ste Opustení.

https://www.youtube.com/watch?v=wyyi-2cxfLo

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...