nedeľa 14. februára 2021

PRAVDA bude Šokovať svet

PRAVDA bude Šokovať svet – 14. februára 2021 - Ježišove slová k nám všetkým

PRAVDA bude Šokovať svet. Pripravujte sa a buďte Prichystaní na to, čo Príde, pretože PRAVDY sa Odkrývajú a bude to Šokovať aj mnohých z vás. Viac PRAVDY sa Odkryje v týchto dňoch. Nejestvuje Nič Tajné, čo Nebude Odhalené, Ani Nič Skryté, čo Nebude Známe a Nepríde na Svetlo. Všetky lži budú Osvetlené a Zjavené. Všetky ich Poznám.

Som Jediný, Ktorý Všetko Pozná, Koniec Od Počiatku. Majte Vieru vo Mňa, V To, kto Som a V To, čo Dokážem Urobiť. Varujem vás Vopred z Lásky a pretože Mám Starosti, aby ste Neboli vo tme, pretože dni sú zlé.

Nebojte sa Ani Nezúfajte. Buďte v Pokoji a Odpočívajte v Mojom Zaistení. Mám Úplné Riadenie. Všetky Veci Vypracúvam pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolávaní Primerane k Môjmu Plánu a Účelu. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, ako to Chcem a v Mojom Určenom Čase. Som Vždy Verný a Dôveryhodný. Vložte všetku vašu Nádej a Dôveru do Mňa a Nie do omylných mužov a žien. Mnohí si vyberajú milovať tmu viac ako Svetlo a preto ich skutky sú zlé a Nie Dobré. Mnohí Predstierajú byť tým, kto Nie sú. PRAVDA bude Šokovať svet.

Pripravujte a Strážte si vaše srdcia viac ako čokoľvek iné, pretože dni sú zlé. Buďte Prebudení, Bdelí a Modliaci sa. PRAVDA bude Šokovať svet.

https://www.youtube.com/watch?v=6On4QWiiUkc



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...