utorok 9. februára 2021

Očakávajte Nadprirodzené

Očakávajte Nadprirodzené – 9. februára 2021 - od Ježiša

Môžete Očakávať Nadprirodzené. Ja Som Boh Nadprirodzeného. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Všetka Sila a Všetka Autorita sú Moje. Ja Sa Nemením. Vládnem vo Veľkej Sile a Sláve. Chváľte Ma, Preto Kto Som a Preto Čo Dokážem Urobiť.

Majte Vieru vo Mňa a Dôverujte Mi, keď Vravím, že môžete Očakávať Nadprirodzené v Týchto Dňoch, keďže dni sú zlé. Ja Som vaša Jediná Nádej a Nádej vo Mňa Nezlyháva Ani Nesklamáva. Vaša Viera bude testovaná mnohokrát a na rozličných cestách. Buďte Pevní vo vašej Viere. Nepochybujte O Mne. Ja Som Všemohúci, Schopný Robiť to čo Sľúbim. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, ako Chcem a v Mojom Určenom Čase. Môžete Očakávať Nadprirodzené.

Niet Ničoho, čo Nedokážem Urobiť. Som Nekonečný a Všemohúci. Verte a Dôverujte Mi s celým vaším srdcom, keď Vravím, že môžete Očakávať Nadprirodzené. Kráčajte So Mnou v Jednote, Zajedno v Duchu a v Pravde. Budete Zažívať Nadprirodzené, Mojou Cestou v Týchto Dňoch. Moje Meno Bude Oslávené. Ja SOM Ktorý SOM. Moja Vôľa Sa Stane na Zemi tak, ako je ona v Nebi. Buďte v Očakávaní Nadprirodzeného. Ja Som Vždy Verný k Mojim Prisľúbeniam. Nezlyhávam Ani Nesklamávam.

Očakávajte Neočakávané, Nemožné, Bezprecedentné, Neobyčajné, pretože toto je to, Kto SOM a Čo Dokážem Urobiť. Vravím: Môžete Očakávať Nadprirodzené.

https://www.youtube.com/watch?v=fmIvjUN-PyU


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...