utorok 2. februára 2021

Nie som Ničím Ohraničený

Nie som Ničím Ohraničený – 2. januára 2021 - Slová Ježišove k nám

Nie som Ničím Ohraničený. Som Ten, Ktorý Som a Nemením Sa. Som Od Počiatku a Nemám Žiadny Koniec, Som Na Večné Veky. Som Alfa a Omega, Počiatok a Koniec, Prvý a Posledný, Ten Ktorý Je, Ktorý Bol a Ktorý Ma Prísť v Určenom Čase vo Veľkej Sile a Veľkej Sláve.

Nie sú Žiadne Hranice Môjho Vládnutia. Vládnem vo Veľkej Sile a Sláve. Som Kráľ Slávy. Všetka Moc a Všetka Autorita sú Moje. Čo Som Predpovedal to sa Odkryje v Mojom Určenom Čase a všetko Pre Moju Slávu. Nie som Ničím Ohraničený Ani Ničím Obmedzený. Činím čo Chcem a Kedy Chcem. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, ako Chcem a Kedy Chcem. Mám Úplné Riadenie. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Nie som Ničím Ohraničený.

Mnohí Ma Nepoznajú, To Kto Skutočne Som a To Čo Dokážem Urobiť a preto Mi skúšajú prikladať Obmedzenia, kvôli ich vlastnej krátkozrakosti a pretože sa opierajú o ich vlastné porozumenie. Ja Som Všemocný, Ktorý Dokáže Robiť veci Bezprecedentné, Nemožné, Neobyčajné a Nadprirodzené, Mojou Cestou. Nie Som Ničím Ohraničený. Majte Vieru vo Mňa a Dôverujte Mi a Nepochybujte O Mne. Som Všemohúci a Vládnem bez Obmedzení. Som Nekonečný.

Poznajte Ma, Toho V Ktorého Veríte a Uctievate, Reálne. Potom budete Poznať, že Nie som Ničím Ohraničený. Chváľte a Velebte Ma a majte Vďačné srdce Ku Mne. Som Toho Hodný. Slúžite Báječnému Bohu. Ja Som Boh bohov, Kráľ kráľov a Pán pánov. Nie som Ničím Ohraničený.

https://www.youtube.com/watch?v=v-jTDWGRUL0


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...