štvrtok 18. februára 2021

Buďte Vďační a Chváľte Ma

Buďte Vďační a Chváľte Ma – 18. februára 2021 - slová Pána Ježiša k nám

Buďte Vďačné a Chváľte Ma, Moje Milované deti, preto Kto Som a preto Čo Dokážem Urobiť. Buďte Vďačné a Chváľte Ma, za to že Ma Poznáte, Toho, O Ktorom to všetko je.

Vždy musíte mať Vďačné srdce Smerom ku Mne a Chváliť Ma, lebo Som Toho Hodný. Som váš Abba Otec. Nikdy vás Nezanechám. Nikdy od vás Neodídem Ani vás Neopustím. Som vždy S vami, aby som vám Pomáhal a Podržal vás. Nie ste odkázaní sami na seba. Buďte Vďační a Chváľte Ma. Nezáleží na vašich okolnostiach Alebo na situácii, v ktorej ste. Ja Riadim. Vypracúvam všetky Veci pre Dobro, pretože Ma Milujete a ste Povolaní podľa Môjho Plánu a Účelu. Majte Vieru vo Mňa a buďte Vďační a Chváľte Ma. Niet Ničoho, čo Nedokážem Urobiť. Moja Ruka Nie je taká Krátka, aby Nepomohla. Milujem vás a Starám sa o vás.

Mnohí z vás majú viac než mnohí ďalší a Nie vždy si to uvedomujete. Buďte Vďační a Chváľte Ma za to, čo už máte. Buďte odlišní, nesťažujte si pre veci, ktoré Nemáte. Ja Viem. Hľadajte Najprv Moje Kráľovstvo a Moju Spravodlivosť a potom vám Pridám aj všetky ostatné veci. Som vždy Verný k Mojim Prisľúbeniam. Nezlyhávam Ani Nesklamávam. Vložte všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa.

Buďte Pevní vo vašej Viere. Buďte Vďační a Chváľte Ma vo i počas všetkých búrok života. Vaša Viera bude testovaná mnohokrát a na rôznych cestách. Víťazstvo je vždy Zaistené So Mnou. Buďte Víťaziacimi Premožiteľmi. Ja Som Pre vás a Nie proti vám. Niet Nikoho Podobného Mne a ani Nikdy nebude. Buďte Vďační a Chváľte Ma, že Môžete Poznať Ma, Toho, V ktorého Veríte a Uctievate, Reálne. Buďte v Pokoji, buďte Vďační a Chváľte Ma a budete Mať a Zažívať Môj Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, dokonca uprostred virvaru. Spievajte Mi Piesne Chvál s Vďačným srdcom. Ukážte Mi vašu Adoráciu (Oddanosť), ktorej Som Hoden.

https://www.youtube.com/watch?v=ilZ-yUpQDI0

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...