pondelok 8. februára 2021

Rozhodnutí

Rozhodnutí – 8. februrára 2021 - Slovo Pánovo zdieľané sestrou Kristínou

Tí ktorí sú Seriózni a Rozhodnutí a ktorí sú ochotní Vydržať, až do samého Konca, Nebudú Sklamaní. Ja vás Odmením. Vždy Som Verný k verným. Nikdy Nezlyhám Ani ich Nesklamem.

Niektorí sa vzdávajú príliš ľahko a príliš rýchlo, pretože Nie sú dostatočne Rozhodnutí. Musíte byť Rozhodnutí a Zúfalí, aby ste to úspešne zvládli do Konca. Preteky Nie sú pre rýchlych, ale pre tých, ktorí sú Ochotní a Rozhodnutí Vydržať, Až do samého Konca. Majú Nádej i Očakávanie Prijatia Odmeny Večného Života na Konci a Koniec to oznámi.

Nenechajte satana klamať vám. on Nechce, aby ktokoľvek z vás to zvládol do Konca. spraví všetko čo vie, aby vám prekážal a zastavil vás so všetkými jeho lžami a mnohými úkladmi. Nesmiete mu padnúť za korisť, ale rozpoznať ho takého, aký v skutočnosti je a uvedomovať si, čo je jeho hlavný cieľ. pozná svoj osud a vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. zviedol mnohých so všetkými jeho lžami, úkladmi a prázdnymi sľubmi. Buďte Prebudení a zostávajte Prebudení, pretože vás protivník, satan, reve ako lev, hľadajúci koho môže zožrať v tejto neskorej hodine.

Buďte vždy na Stráži, Bdelí a Modliaci sa. Oblečte si Moju Plnú Výzbroj každý deň, aby ste boli Schopní Obstáť proti všetkým nástrahám satana v týchto dňoch, lebo dni sú zlé. Musíte byť Neochvejní, Nepohnuteľní vo vašej Viere. Buďte Rozhodnutí zvládnuť to úspešne do Konca. Ste toho Schopní. Víťazstvo je vždy Zaistené So Mnou. Ja Som vždy S vami, aby som vám Pomáhal a Živil vás, bezo Mňa nemôžete Nič urobiť. Ja Som váš Zdroj Života. Milujem vás a Starám sa o vás.

Ste Milovaní. Buďte Rozhodnutí byť so Mnou vo Večnosti. Na ničom inom nezáleží viac ako na Mne, Tom, o Ktorom to celé je. Preto buďte Rozhodnutí Poznať Ma, Toho V Ktorého Veríte a Uctievate, Reálne. Ja Som vaša Jediná Nádej Na Večný Život na Konci a Koniec to oznámi. Milujte Ma a Hľadajte Ma s celým vaším srdcom. Nebudete Sklamaní.

https://www.youtube.com/watch?v=xAXouR4bB2s


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...