pondelok 9. novembra 2020

CESTA PRAVDY Alebo cesta lží

CESTA PRAVDY Alebo cesta lží – 9. novembra 2020

Sú len dve cesty. CESTA PRAVDY a cesta lží. CESTA PRAVDY vedie k Večnému Životu a cesta lží k večnému zatrateniu. Voľba je vaša vlastná. Máte slobodnú vôľu, ale budete si niesť aj následky na konci a koniec to oznámi.

Buďte rozumní, lebo dni sú zlé a klamstvo sa rozrastá, pretože mnohí si vyberajú cestu lží, pretože tá je ľahšia cesta. Vyberajú si milovať tmu viac ako Svetlo a kvôli tomuto sú ich skutky zlé a Nie Dobré. Duch antiKrista premohol mnohých. Jestvuje cesta, ktorá vyzerá správne, ale jej koniec vedie len k večnému zatrateniu.

CESTA PRAVDY je Úzka a Náročná Cesta a nemnohí chcú Kráčať MOJOU CESTOU, ale ona je jediná Cesta, pre matie Nádeje na Večný Život na konci. Pravda Oslobodzuje, Nie lži. CESTA PRAVDY vás vedie, aby ste boli Premožiteľom, ale Nie cesta lží. Nebuďte zvedení. Musíte si vyberať prekonávať zlo s Dobrom a Nedovoľovať zlu prekonávať vás, aby ste robili to, čo je chybné a Nesprávne. Vy všetci to viete, pretože máte svedomie, ale mnohí majú spaľované svoje svedomie. Kvôli tomuto milujú cestu lží, ale jej koniec je len sklamanie, plač a škrípanie zubami.

Teraz je čas byť Rozumní a Nie pochabí. Ste buď na MOJEJ CESTE, CESTE PRAVDY, Alebo na satanovej ceste, ceste lží. Je to buď Život alebo smrť. Hľadajte Život a Nie smrť. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek zahynul, ale aby všetci činili pokánie, aby sa odvrátili od všetkých svojich skazených ciest, skôr ako na to môže byť príliš neskoro. Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia. Mzdou hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Cesta lží je smrťou, ale CESTA PRAVDY je Životom. Hľadajte Pravdu a Nájdete Pravdu. Ja Som Pravda, jediná Cesta a Život. Tí, ktorí Ma usilovne Hľadajú, Ma Nájdu. Milujem vás a Starám sa o vás. Vyberajte si CESTU PRAVDY, tá Nebude márna a vy Nebudete sklamaní.

https://www.youtube.com/watch?v=sConLkFwxr4

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...