štvrtok 12. novembra 2020

Moja Vôľa Bude Učinená

Moja Vôľa Bude Učinená – 12. novembra 2020 - od Ježiša

Moja Vôľa Bude Učinená. Ja Mám Plnú Kontrolu. Som Nekonečný, Všemohúci a Vládnem V Moci a Sláve. Všetka Moc a Všetka Autorita sú Moje. Som Všemocný, Kráľ kráľov a Pán pánov. Poznám Koniec Od Začiatku. Moje Kráľovstvo je jediné Kráľovstvo, ktoré bude trvať Naveky. Som Kráľ Slávy. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi tak ako je v Nebi.

Hľadajte vždy Moju Vôľu, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli. Toto je Mi Potešiteľné. Moja Vôľa buď vždy Učinená, Nie vaša vlastná alebo tá iných ľudí. Poriaďte sa úplne Mne a Mojej Autorite. Buďte Činiteľmi Mojej Vôle a Nielen púhymi Poslucháčmi.

Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek zahynul, ale aby všetci činili pokánie pre matie Nádeje Na Večný Život na konci. Moja Vôľa pre všetkých je byť Uzmierený a v Pokoji so Mnou, s Tým o ktorom to všetko je. Zomrel som za všetkých z Lásky na Kríži, Zaplatil Som Najvyššiu Cenu s Mojou Krvou. Kajajte sa a odvráťte sa od všetkých vašich skazených ciest. Zaprite sa, zdvihnite váš kríž každý deň a Nasledujte Ma, Moju Cestu, ako vás Oboznamujem a Vediem, každý krok tejto cesty, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli. Milujem vás a Starám sa o vás. Kráčajte so Mnou v Jednote, Zajedno v Duchu a v Pravde, aby Moja Vôľa bola Učinená.

Keď sa Modlíte, Modlite sa vždy Primerane k Mojej Vôli. Pýtajte si a Prijmete. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak ako je v Nebi. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, ako Chcem a v Mojom Určenom Čase. Ja Som vždy Verný a Dôveryhodný.

Som Alfa a Omega, Začiatok a Koniec, Prvý a Posledný, Ten ktorý Je, ktorý Bol a ktorý má Prísť v Určenom Čase v Moci a Veľkej Sláve. Predpovedané bude Učinené v Určenom Čase a podľa Môjho Plánu. Verte a Dôverujte Mi s celým vaším srdcom a Nepochybujte Ani nebuďte úzkostliví. Moja Vôľa Bude Učinená a nepriateľ to vie a tiež vie, že jeho čas sa rýchlo kráti.

https://www.youtube.com/watch?v=XsejQnmwjrY

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...