pondelok 23. novembra 2020

Povzbudzujte jeden druhého

Povzbudzujte jeden druhého – 23. novembra 2020 - Slová Ježišove k nám všetkým

Musíte vziať odvahu, aby ste mohli povzbudzovať aj druhých, až do úplného konca. Nikto nechce byť sklamaný. Tieto preteky Nie sú pre svižných, ale pre tých z vás, ktorí sú ochotní a rozhodnutí vydržať a vytrvať až do samotného konca. Máte Nádej na Prijatie Odmeny Večného Života. Vaša neochvejnosť Nebude márna.

Povzbudzujte tých, ktorí potrebujú povzbudenie. Ja Som vaša Nádej a Dávam Nádej aj ostatným. Nádej vo Mňa Nezlyháva Ani Nesklamáva. Som vždy Verný k Mojim Prisľúbeniam. Som lepší než môže byť ktorýkoľvek pozemský otec. Viete to a kvôli tomuto ste schopní povzbudzovať tých, ktorí potrebujú povzbudenie v tomto čase. Dni sú zlé a preteky sa Nestanú ľahšími, ale náročnejšími ku Koncu. Všetci budete mať Skúšky a súženia. Vaša Viera bude testovaná mnohokrát a na rozličných cestách. Povzbudzujte jeden druhého. Tento život je len dočasný. To Najlepšie ešte len Príde. Nestrácajte Nádej Ani Sa Nevzdávajte Mňa a Môjho Večného Kráľovstva, inak to všetko bude márne. Všetci musíte vydržať a zapierať sa, až do úplného konca.

Niktorí nevedia, kedy to môže byť ich Čas, ich Koniec. Každý deň mnohí zomierajú, niektorí náhle a neočakávane a mnohí ďalší zomrú v týchto dňoch. Povzbudzujte jeden druhého, aby ste boli vždy Prichystaní a Potešiteľní Mne, tak aby som Našiel každého z vás za Hodného Zdediť Moje Večné Kráľovstvo. Buďte Svätí, pretože Ja Som Svätý a bez Svätosti Ma Nikto Neuvidí, iba Čistí v srdci. NeSpravodliví Nezdedia Moje Večné Kráľovstvo. Nedovoľte nikomu zviesť vás so lžami a s prázdnymi sľubmi.

Nezabúdajte, že aj skazení povzbudzujú jeden druhého a kvôli tomu je svet vo virvare. Vo svete nebude Žiaden pravý Pokoj bezo Mňa, len virvar. Mnohí si volia milovať tmu viac ako Svetlo a kvôli tomu sú ich skutky zlé a Nie Dobré. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek zahynul, ale aby všetci činili pokánie, aby mali Nádej na Večný Život na konci. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Preto Volám hriešnikov k pokániu, aby boli Uzmierení a v Pokoji so Mnou. Dávajte strateným Nádej a povzbudzujte ich. Ja Som Darca Nádeje, Jediný Záchranca, Mesiáš sveta. Milujem a Starám sa o vás všetkých. Povzbudzujte jeden druhého, vždy tu je Nádej.

https://www.youtube.com/watch?v=X3KaZ5lu31c


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...