utorok 17. novembra 2020

Jednotnosť!

Jednotnosť! – 17. novembra 2020 - Slová od Ježiša k nám

Chcem Jednotnosť, Moje Milované deti, Nie Rozdelenie. Ja Nie Som Rozdelený. Som len Jeden, Som Emanuel. Ak ste Zjednotení, v Jednote so Mnou, v Duchu a v Pravde, vtedy budete aj v Jednote s tými, ktorí sú tiež Zjednotení so Mnou, pretože máte v sebe Mňa, Ducha Pravdy, ktorý vás bude Smerovať do Celej Pravdy, jedine Mojej Pravdy. Ja Som Pravda, Jediná Cesta a Život a okrem Mňa Nie je Žiaden iný a ani nikdy nebude, iba zvodcovia, vlci v ovčích rúchach, ktorí spôsobujú Rozdelenie a Nie Jednotnosť, pretože si vyberajú milovať lži a Nie Pravdu.

Vy ste Môj Svätý Chrám. Ja Nežijem v ľuďmi postavených budovách z kameňa a malty, ale v srdciach vás, Mojich Milovaných detí. Kvôli tomuto tam Nie je Žiadna Jednotnosť, len Rozdelenie. Medzi mnohými Nie je Zjednotenie, len Rozdelenie, pretože Nie sú v Zjednotení, Jednotnosti so Mnou, s Tým o ktorom to všetko je. Mnohí Ma Vyznávajú len so svojimi ústami, ale ich srdcia sú ďaleko Odo Mňa. Veria v to a Uctievajú to, čo Nepoznajú. Nemajú Žiaden Osobný Vzťah so Mnou, Nie sú v Jednotnosti so Mnou, Ani v Mojej Dokonalej Vôli. Mnohí iba Vedia o Mne Z Čítania a Z Počúvania od iných, ale chýba im Pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa. Kvôli tomuto tam Nie je Jednotnosť, ale Rozdelenie.

Je to spôsobené satanom, otcom všetkých lží, ktorý zviedol mnohých s jeho lžami, cez ľuďmi vytvorené doktríny klamania a Nie Pravdy. satan už zviedol mnohých a zlákal ich preč Odo Mňa, od Pravdy s týmto všetkým a preto tam Nie je Žiadna Jednota, len Rozdelenie a Nie Láska, ale nenávisť. Láska je Puto Dokonalej Jednoty.

Kvôli tomuto som Prikázal vám všetkým a Nielen niektorým z vás, aby ste Najprv Milovali Mňa a potom vášho blížneho ako seba samého. Ak Poslúchate Mňa, budete v Zjednotení, Jednotnosti so Mnou aj jedni s druhými. Budete Vedení Mojím Duchom Pravdy, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli a Potešiteľní Mne, pretože jestvuje len Jedno Telo a Ja Som Hlavou Môjho Tela a vy všetci ste členmi, rozličnými časťami, s rozličnými funkciami, úlohami na splnenie, ako to Chcem Ja a Nie iní ľudia. Jedine Moja Vôľa buď Učinená, vtedy bude Moje Telo fungovať ako musí a bude tam Jednotnosť a Nie Rozdelenie, pretože Ja Som vaša Hlava a vy dostávate vaše Inštrukcie a Usmernenia jedine Odo Mňa, pre činenie Mojej Vôle, ako Ja Chcem a Kedy Chcem.

Kde nie je Žiadna Láska a Pokoj, tam nebude Žiadna Jednota, ale len Rozdelenie a toto je to, čo chce satan. on orchestruje rozdelenie pomocou všetkých jeho lží. Kvôli tomuto nebude Žiaden Pravý Pokoj vo svete, len virvar. Jedine Láska a Pokoj vedie k Jednote, ale nenávisť k rozdeleniu a virvaru.

https://www.youtube.com/watch?v=HocHcWjhI8o


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...