streda 18. novembra 2020

Pravda a Svetlo, Alebo lži a temnota

 Pravda a Svetlo Alebo lži a temnota – 18. november 2020 (Slová Ježišove k nám všetkým)

Kráčate buď v Pravde a ste Svetlom Alebo ste temnotou kvôli lžiam. Pravda vás vedie k tomu, aby ste sa stávali Mojimi deťmi Svetla a lži spôsobia, že zostanete deťmi temnoty, a toto je to, čo chce satan. Je otcom všetkých lží, zvodcom a ničiteľom. Iba kradne, zabíja a ničí. Vyskúša urobiť všetko čo vie, aby vás držal preč od Pravdy so všetkými jeho lžami a úkladmi.

Buďte rozumní a Nie pochabí. Voľba je vaša vlastná. Máte slobodnú vôľu vyberať si Pravdu Alebo lži, ale Jedine Pravda Oslobodzuje, Nie lži. Nebuďte zvedení a Nenechajte sa nikým zviesť s ich lžami a prázdnymi sľubmi. Budete si niesť následky a koniec to oznámi a Nikto nechce byť sklamaný.

Mnohí si vyberajú milovať temnotu viac ako Svetlo a preto sú ich skutky zlé a Nie Dobré a preto je svet vo virvare. Tam Nebude Žiaden Pravý Pokoj bezo Mňa, Princa Pokoja, iba virvar a temnota. Ja Som Svetlo sveta. Tí z vás, ktorí si volíte Milovať Svetlo viac ako tmu, musíte byť Svetlom vo tme a Nebyť sami tmou, inak len zavádzate sami seba. Buďte Svetlom a umožnite vášmu Svetlu žiariť, aby priťahovalo druhých ku Mne, k Svetlu sveta.

Pravda vedie k Svetlu, so Slávnou Nádejou na Večný Život na konci, ale lži spôsobia, že mnohí zostanú v temnote, ktorá vedie k smrti, večnému zatrateniu na konci. Pretože jestvuje cesta, ktorá sa mnohým zdá správna, ale jej koniec vedie len k smrti. Vyhľadávajte Život a Nie smrť. Vyhľadávajte, ako byť vo všetkej Pravde a budete mať Svetlo a Život. Ja Som jediná Cesta, Pravda a Život. Tí ktorí Ma Hľadajú, Ma Nájdu. Ja Som vždy Verný. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek zahynul, ale aby všetci činili pokánie pre matie Nádeje na Večný Život. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Volám hriešnikov k pokániu, pretože Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia. Mzdou hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie.

https://www.youtube.com/watch?v=CyXibBta4vc


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...