piatok 13. novembra 2020

SÚD JE TERAZ NAD TEBOU USA, ČI UŽ VIEŠ ŽE SOM TO JA?

 SÚD JE TERAZ NAD TEBOU USA, ČI UŽ VIEŠ ŽE SOM TO JA? - 12. 11. 2020 

(Godshealer7,Ježišove slová k všetkým ľuďom)
Prepis: "Pach smrti je vo vzduchu, rovnako aj smrad lží a porušenosti. Národ slepých a hluchých! Zem nekajúcnych a domov budúcich zajatcov a otrokov! NEBUDETE SLOBODNÍ, PRETOŽE JEDINE PRAVDA VÁS OSLOBODZUJE!
Pretože ste odstránili Mňa a Moje cesty, SOM PROTI VÁM! Bývalá veľká dáma - predajná prostitútka - teraz odsúdeniahodná! Vrahovia, zvrhlíci, bez porozumenia a prirodzenej náklonnosti.
Posielal som vám Mojich poslov a prorokov a kázali v uliciach vašich miest. Kričali varovania zo striech. Ignorovali ste ich a skúsili ste umlčať Moje slová - slová, ktoré vkladám do ich úst.
Ohnivá víchrica! Pýtam sa vás teraz: "Viete, že som to JA?" Áno, Ja Som! Ja Som odpúšťajúci Boh, odvrátili ste sa od vašej rebélie a hriechu?
SÚD JE TERAZ NAD VAMI!
SÚD JE TERAZ NAD VAMI!
SÚD JE TERAZ NAD BABYLONOM, NAD USA!
VIETE UŽ, ŽE SOM TO JA?"


Písmo: Ozeáš 10:13  Orali ste skazenosť, žali ste neprávosť; jedli ste ovocie lží: pretože si dôveroval vo tvoju cestu, v množstvo tvojich hrdinov. 14 Ale povstane surma medzi tvojimi ľuďmi, a všetky tvoje pevnosti budú spustošené... (KJV)


https://www.youtube.com/watch?v=8H5Yfbr_XhI


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...