nedeľa 15. novembra 2020

Hodina Skúšky, Testovania

Hodina Skúšky, Testovania – 15. novembra 2020 - slová od Ježiša k nám

Hodina Skúšky, Testovania je na dosah, ona Príde v Určenom Čase. Podržím hodných, Moju Pravú Nevestu Pred Hodinou Skúšky, Testovania. Poznám ich a oni Poznajú Mňa. Nie sú vo tme, pretože Ja Som ich Svetlo. Počujú Môj Hlas, Naslúchajú, Poslúchajú a Nasledujú Ma, Moju Cestu a sú v Mojej Dokonalej Vôli a Ja ich Podržím pred Hodinou Skúšky, Testovania. Som vždy verný k Mojim Prisľúbeniam.

Tí, ktorí pôjdu cez Hodinu Skúšky, Testovania, Nesmú Ma Zaprieť, inak i Ja Zapriem ich a všetko to bude márne. Musíte Vydržať a Vytrvať počas tejto Hodiny Skúšky, Testovania, dokonca až na smrť, aby ste mali Nádej na Večný Život. Ja Som vaša jediná Nádej a Nádej vo Mňa Nezlyháva Ani Nesklamáva. Ja Som jediná Cesta, Pravda a Život. Nedovoľte komukoľvek zlákať vás preč Odo Mňa, počas Hodiny Skúšky, Testovania, s ich lžami a prázdnymi sľubmi. Vtedy budete sklamaní.

Musíte byť pevní, nepohnuteľní vo vašej Viere počas Hodiny Skúšky, Testovania. Vaša Viera bude Testovaná mnohokrát a na rozličných cestách. Musíte byť múdri a Nie pochabí počas tohto času, pretože koniec to oznámi.

Spáči musíte si toto Dobre Zvážiť a Prebudiť sa, pretože Hodina Skúšky, Testovania je na dosah. Ja Podržím Len Hodných Pred Hodinou Skúšky, Testovania, ktoré Príde na celý svet. Nebuďte zvedení a Nenechajte kohokoľvek zviesť vás s ich lžami a prázdnymi prísľubmi. Buďte Vždy Pripravení, Potešiteľní Mne, tak aby som vás Našiel za Hodných Uniknúť v Ten Deň, inak budete sklamaní a budete musieť za to viniť len samých seba.


https://www.youtube.com/watch?v=XjxJV7ur11M

 

„Pretože si Zachoval Moje Prikázanie Vytrvať, i Ja ťa Podržím Pred Hodinou Skúšky, ktorá Príde na celý svet, aby Testovala tých, ktorí prebývajú na zemi. 11 Hľa, Prichádzam Rýchlo! Pevne si Podrž čo máš, aby nikto nemohol vziať ti tvoju Korunu. 12 Toho kto sa Prekoná, učiním Pilierom v Chráme Môjho Boha a už Nikdy viac nevyjde von. Napíšem na neho Meno Môjho Boha a Meno Mesta Môjho Boha, Nový Jeruzalem, ktorý Prichádza dolu z Neba od Môjho Boha. A Napíšem na neho Moje Nové Meno. 13 Ten kto má ucho, nech počuje, čo Duch Vraví zborom.“ Zjavenie 3:10-13.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...