sobota 21. novembra 2020

Vaša pevná Výdrž Nie je márna

 Vaša pevná Výdrž Nie je márna – 21. novembra 2020 - Slová Pána Ježiša k nám

Musíte Nestrácať Nádej Ani Sa Nevzdávať, pretože vaša pevná Výdrž Nebude márna. Nezáležiac od vašej situácie alebo okolností, buďte pevní a trpezlivo vydržte. Nič z toho čím prechádzate nie je márne. Dôverujte Mi s celým vaším srdcom a Neopierajte sa o vaše vlastné porozumenie, potom Nebudete sklamaní. Ja mám Riadenie. Všetky veci Vypracúvam pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolávaní primerane k Môjmu Plánu a Účelu. Moje Sľuby Nezlyhávajú. Majte Vieru vo Mňa v to, kto Som a v to, čo Dokážem urobiť.

Vaša Viera bude skúšaná, mnohokrát a na rôznych cestách a to Nie je márne. Testovanie vašej Viery produkuje Trpezlivosť, pevnú Výdrž a Dôveru. Stávate sa Duchovne Dospelými. Učíte sa, že Ja Som vždy Verný k Mojim Prisľúbeniam. Nezlyhávam Ani Nesklamávam. Som vždy s vami. Nikdy od vás Neodídem Ani vás Neopustím. Moja Ruka Nie je taká Krátka, aby Nepomohla. Pomáham vám a Živím vás. Idem Pred vami, aby som robil kľukaté miesta priamymi, drsné miesta hladkými a Otváral Dvere primerane k Môjmu Plánu a Účelu. Preto môžete vložiť všetku vašu Nádej a Dôveru do Mňa a Nie do omylných mužov a žien. Činím čo je Nemožné, Neobyčajné a Nadprirodzené ako to Chcem. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený a Nemením Sa.

Vaša pevná Výdrž až do Konca, Nebude márna. Máte Nádej na Prijatie Odmeny Večného Života. Váš Najvyšší Cieľ, v tomto dočasnom živote. To Najlepšie má ešte len Prísť pre vás, Moje Milované deti. Vaša pevná Výdrž Nebude márna. Koniec to oznámi. Ja Som vaša Jediná Nádej. Milujem vás a Starám sa o vás. Dôverujte Mi, Môjmu Plánu a Účelu. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi tak ako je v Nebi.

https://www.youtube.com/watch?v=arSvEFj3U_c


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...