štvrtok 26. novembra 2020

Moja Cesta, Moja Vôľa buď Učinená

Moja Cesta, Moja Vôľa buď Učinená – 26. novembra 2020 - Slová Ježišove k nám

Moja Cesta, Moja Vôľa buď Učinená. Ja Som jediná Cesta, Pravda a Život, vaša jediná Nádej na Večný Život na konci. Každý jeden z vás si vyberá pre seba, pretože máte slobodnú vôľu, ale sami si budete niesť aj následky na konci. Preto musíte byť rozumní a Nie pochabí, pretože koniec to oznámi. Moja Cesta, Moja Vôľa buď Učinená. (Matúš 6:10)

Musíte byť ochotní Podriadiť sa úplne Mne a Mojej Autorite. Zaprite sa, zdvihnite váš kríž každý deň a Nasledujte Ma, Moju Cestu, Moja Vôľa buď Učinená.

Naslúchajte, Poslúchajte a Nasledujte Ma, Moju Cestu, ako vás Usmerňujem a Vediem na každom kroku Cesty, aby ste činili Moju Vôľu. Moja Vôľa buď Učinená, Nie vaša vlastná Alebo tá iných ľudí, ak chcete byť v Mojej Dokonalej Vôli a Potešiteľní Mi. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi, tak ako je v Nebi. Hľadajte vždy Moju Vôľu.

Musíte byť aj činiteľom a Nielen výhradným poslucháčom, Inak len klamete sami seba. Ja Hľadám úplnú Poslušnosť od každého jedného z vás a Nielen od niektorých, ako tomu oni chcú veriť a iba klamú samých seba. Moje Cesty Nie sú vaše cesty, Moje Myšlienky Nie sú vaše myšlienky a Moja Vôľa Nie je vaša vôľa. Kvôli tomuto musíte Kráčať so Mnou, Mojou Cestou v Jednotnosti, Zajedno v Duchu a v Pravde. Moja Cesta je Cesta Pravdy a Moja Vôľa je Učinená. Moja Cesta je Cestou Svätosti a Spravodlivosti, ktorá vedie k Večnému Životu. Jestvuje cesta, ktorá sa zdá správnou mnohým, ale jej koniec vedie len k smrti, k večnému zatrateniu. Je to satanova cesta, široká a ľahká cesta a jeho vôľa je učinená, ale ona vedie len k večnému zatrateniu, tam kde bude len plač a škrípanie zubami na konci.

Moja Cesta, Moja Vôľa buď Učinená, vaša jediná Nádej na Večný Život. Ja vás Milujem a Starám sa o vás. Poďte Ma Nasledovať, Moju Cestu a Čiňte Moju Vôľu a Nebudete sklamaní a Nebude to márne.

"Nie každý, kto Mi Vraví, 'Pane, Pane,' Vstúpi do Nebeského Kráľovstva, ale ten, kto Činí Vôľu Môjho Otca v Nebi. 22 Mnohí Mi Povedia v ten Deň, 'Pane, Pane, či sme Neprorokovali v Tvojom Mene, nevyháňali démonov v Tvojom Mene a nečinili mnoho zázrakov v Tvojom Mene?' 23 A vtedy im Prednesiem, 'Ja som vás Nikdy Nepoznal; Odíďte Odo Mňa, vy ktorí konáte nezákonnosť!'" Matúš 7:21-23

"1 Prosím vás teda, bratia, pri milosrdenstvách Boha, aby ste dali vaše telá za Živú Obetu svätú, Svätú, Prijateľnú Bohu, ktorá je vašou rozumnou Službou. 2 A Nebuďte prispôsobení k tomuto svetu, ale buďte Premenení Obnovením vašej mysle, aby ste mohli Dokázať, čo je tá Dobrá a Prijateľná a Dokonalá Vôľa Božia." Rimanom 12:1-2


https://www.youtube.com/watch?v=pa3inHB_pe0


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...