štvrtok 19. novembra 2020

Ste Na Stráži?

 Ste Na Stráži? – 19. novembra 2020

Ste na Stráži? Pretože vždy musíte byť Na Stráži, pretože satan, váš nepriateľ, reve ako lev, hľadajúc koho by zožral v tejto hodine. Je neskorý čas a vy musíte vždy byť Bdelí a na Stráži. Nedovoľte satanovi uchmatnúť vás nestrážených a spiacich. Nechcite sa stať jeho obeťou. on zničil už mnohých a hľadá ďalších v tomto čase. Dni sú zlé. Buďte na Stráži a Zostávajte na Stráži v každom čase.

Oblečte si Moju Plnú Výzbroj každý deň, aby ste boli schopní obstáť proti všetkým lžiam a úkladom satana v týchto zlých dňoch. on vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. Buďte vždy ostražití, na Stráži, Modliaci sa bez prestania.

Ak Nezostávate na Stráži, ste zraniteľní satanom. Kvôli tomuto sú mnohí oklamaní, v temnote a stratení. Akceptujú všetko, čo čítajú a počujú ako Pravdu, ale Nie je to celá Pravda. Padli za korisť satanovi, jeho lžiam a úkladom. on zlákal mnohých preč Odo Mňa so lžami a s prázdnymi sľubmi.

Prebuďte sa spáči, strážte si vaše srdcia viac než čokoľvek iné v tomto svete. satan tvrdo pracuje a vy mu Nechcite padnúť za korisť. Dobre si to uvážte, buďte vždy Bdelí, na Stráži a Zostávajte na Stráži. Vojna o duše vzrastie v týchto zlých dňoch. Neukončujte vašu Stráž a Neodchádzajte z vášho postu. Ste na Stráži?

https://www.youtube.com/watch?v=cySn9FUYTzA


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...