streda 25. novembra 2020

Draví Vlci

Draví Vlci – 25. november 2020

Musíte sa vyvarovať všetkých dravých vlkov aj v týchto posledných dňoch. Mnohí predstierajú byť to, kto Nie sú. Varujem vás z Lásky a pretože mi na vás Záleží, Moje Ovečky a Moje Malé Jahniatka. Zvážte si to a Nepadnite za korisť týmto dravým vlkom. Nestaňte sa ich obeťou. Buďte Ostražití a Modliaci sa.

Mnohí sú dravými vlkmi v ovčích rúchach. Sú iba najatými robotníkmi, ktorí Nemilujú Ani sa nepostarajú o vás v týchto zlých dňoch. Bežte preč od nich všetkých, inak vaše životy budú v nebezpečenstve, pretože dni sú zlé. Sú vonku len preto aby kradli, zabíjali a ničili. Bežte o vaše životy, skôr ako na to môže byť už príliš neskoro. Bežte teraz a Neváhajte. Bežte ku Mne a k Nikomu inému. Ja Som Jediný Dobrý Pastier. Milujem a Starám Sa o Moje Vlastné Stádo. Kvôli tomuto vás Varujem a Volám. Naslúchajte Mi, Poslúchajte a Nasledujte Jedine Mňa, na každom kroku Cesty. Ja Som vaše jediné Bezpečné Útočisko v týchto zlých dňoch.

Títo draví vlci v ovčích rúchach, zlákali mnohých preč Odo Mňa, jediného Dobrého Pastiera s ich lžami a prázdnymi prisľúbeniami. Beda im. Ja zadržím každého jedného z nich sa zodpovedných. Poznám každé srdce, všetky pohnútky a myšlienky. Nič nie je skryté Predo Mnou. Všetko Vidím i Počujem.

Volal som strážcov, aby varovali Moje Ovce a Malé Jahniatka, predtým ako padnú za korisť všetkým týmto dravým vlkom. Toto je dôvod, prečo vás Volám byť bdelými strážcami, aby ste dozerali na Moje Ovce a Moje Malé Jahniatka aj v týchto zlých dňoch a aby ste ich varovali vopred pred všetkým nebezpečenstvom a aby ste ich Kŕmili v Láske jedine s Pravdou.

Tí, ktorých som Povolal, aby Sa Starali o Moje Ovce a Moje Malé Jahniatka, musia Nezanedbávať svoju povinnosť, inak si ponesú následky. Moje Dary a Volanie sú Neodvolateľné. Ja Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem. Bude to strašná vec Padnúť do Mojich Rúk na Súdny Deň. Ja Som Láska, ale Som Aj Stravujúci Oheň voči Mojim Protivníkom. Títo draví vlci musia tiež činiť pokánie a odvrátiť sa od všetkých ich skazených ciest, pretože Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia, aj pre nich. Teraz je Čas Milosti a rýchlo sa kráti. Koniec to oznámi. Bude tam len plač a škrípanie zubami pre nekajúcnych.

"Pretože viem toto, že po mojom odchode draví vlci prídu medzi vás, ktorí nebudú šetriť stádo. 30 Aj spomedzi vás samých povstanú muži, hovoriaci zvrátené veci, aby si k sebe odtiahli učeníkov." Skutky 20:29-30.

15 A potom keď sa naraňajkovali, Ježiš povedal Šimonovi Petrovi: "Šimon, syn Jonášov, Miluješ Ma viac ako títo?" A on Mu povedal: Áno, Pane, Ty Vieš, že Ťa Milujem." On mu povedal: "KŔM MOJE JAHNIATKA." 16 Povedal mu znova druhýkrát: "Šimon, syn Jonášov, Miluješ Ma?" On Mu Povedal: "Áno, Pane; ty vieš, že Ťa Milujem." On mu Povedal: "PAS MOJE OVEČKY." 17 Povedal mu tretíkrát: "Šimon, syn Jonášov, Miluješ Ma?" Peter sa zarmútil, pretože mu povedal po tretíkrát: "Miluješ Ma?" A Povedal Mu: "Pane, Ty Vieš Všetky Veci; Ty Vieš, že Ťa Milujem." Ježiš mu Povedal: "PAS MOJE OVEČKY." Ján 21:15-17.

https://www.youtube.com/watch?v=kcVPtiONZXY

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...