nedeľa 22. novembra 2020

Svedkovia Posledného Času

Svedkovia Posledného Času – 22. novembra 2020

Volám a Pripravujem a Vybavujem Svedkov, aby boli použití Jedine Mnou, aby Slúžili Môjmu Plánu a Účelu, ako Ja Chcem, kedy Chcem a v Mojom Určenom Čase a to všetko pre Moju Slávu. Som Kráľ Slávy. Niet Nikoho Mne podobného a ani Nikdy Nebude, len zvodcovia, vlci v ovčích rúchach a tí budú Mnou Osvetlení, aj cez Mojich Svedkov Posledného Času, tak ako ich Odhalím. Nezdieľam Svoju Slávu, vždy mám byť Oslavovaný. Som Kráľ kráľov a Pán pánov. Predo Mnou sa Skloní každé koleno a každý jazyk Vyzná, že Ja Som Pán.

Moji Svedkovia Posledného Času Vedzte, kto ste. Ja Nie Som pre vás Cudzincom. Poznám každého z vás podľa vášho mena a vy Reálne Poznáte Mňa, Toho, v ktorého Veríte a Uctievate v Duchu a v Pravde. Počujete Môj Hlas, Naslúchate Mi, Poslúchate a Nasledujete jedine Moje Rady, ako vás Usmerňujem a Vediem, každý krok Cesty a budete i v tomto Poslednom Čase. Dostávate všetky vaše Pokyny a Usmernenia jedine Odo Mňa.

Moje Uznesenie Platí. Uskutočním všetko, čo som Predpovedal aj cez Mojich Svedkov Posledného Času. Moje Sľuby Nezlyhávajú. Mám Riadenie. Všetky veci Vypracúvam pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolávaní Primerane k Môjmu Plánu a Účelu. Dôverujte Môjmu Plánu. Načasovanie znamená všetko v tomto Poslednom Čase aj pre Mojich Svedkov.

Nepriateľ vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. Moji Svedkovia Posledného Času budú Smelí, Silní a Odvážni proti nepriateľovi, pretože sú Posilňovaní Mnou a sú pod Mojou Autoritou, aby Uskutočňovali Môj Plán a Účel. Jedine Moja Vôľa Bude Učinená, Nie ich vlastná ani tá iných ľudí.

Moji Svedkovia Posledného Času sú v Jednote so Mnou, Zajedno v Duchu a v Pravde. Nasledujete a budete Nasledovať jedine Moje Pokyny a Usmernenia aj v tomto Poslednom Čase. Budete Robiť Najväčšie Skutky, aké Ja Chcem. Všetka Moc a Všetka Autorita je Moja. Som Všemocný, Jediný Záchranca, Mesiáš sveta. Moje Kráľovstvo Príď, Moja Vôľa Staň sa na Zemi tak ako je v Nebi. Moji Svedkovia Posledného Času budú Prejavovať Moje Kráľovstvo po celom svete.

https://www.youtube.com/watch?v=QDnDmfhwSgY


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...