nedeľa 28. marca 2021

Berte si postupne deň za dňom

Berte si postupne deň za dňom – 28. marca 2021 - Ježišove slová k nám

Berte si postupne deň za dňom. Máte dnešok, zajtrajšok Nie je Prisľúbený. Každý deň mnohí zomierajú, niektorí náhle a neočakávane. Aj v tento deň a nebudú mať Žiaden zajtrajšok. Tento život je dočasný, večnosť je naveky. Buďte Pohotoví a Pripravení na Večnosť. Nikto nechce byť Sklamaný v Ten Deň.

Preto musíte žiť každý nový deň tak, ako keby to mohol byť aj váš posledný deň. Vy Nikdy neviete, ale Ja Viem. Preto buďte vždy Pohotoví, Mne Potešiteľní, nech vás Nájdem za Hodných v Ten Deň, aby ste Zdedili Moje Večné Kráľovstvo, lebo Nie každý ho zdedí. Poviem mnohým v Ten Deň: Choďte Preč, Ja som vás Nikdy Nepoznal, vy ktorí činíte neprávosť. Čo Poviem vám, Keby je to dnes váš Deň a váš Čas? Na tomto vám musí záležať viac ako na čomkoľvek inom, pretože Večnosť je Naveky. Ja vás Milujem a Starám sa o vás. Dobre si to Všimnite a buďte vždy Pohotoví. Buďte aj Činiteľom a Nielen púhym poslucháčom, Inak len klamete seba a Koniec to oznámi. (Matúš 7:23, Jakub 1:22)

Odovzdajte sa úplne Mne a Môjmu Kráľovstvu. Zaprite sa, zdvihnite svoj kríž každý deň a Nasledujte Ma, Mojou Cestou. Idem Pred vami, aby som vám Ukazoval Cestu, aby som Spravil kľukaté miesta priamymi a drsné miesta hladkými a Otváral Dvere, tak ako Chcem a Kedy Chcem. Vypracúvam všetky Veci pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolaní podľa Môjho Plánu a Účelu. Nasledujte Ma vo Viere. Nebudete Sklamaní. Som vždy Verný a Dôveryhodný. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú.

Naslúchajte Mi, Poslúchajte Ma a Nasledujte Ma, Mojou Cestou, pretože Moja Cesta je Jediná Cesta, ktorá Vedie k Večnému Životu. Berte si postupne deň za dňom, krok za krokom, tak ako vás Ja Osobne Usmerňujem a Vediem, nech budete v Mojej Dokonalej Vôli. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi tak ako je v Nebi.

https://www.youtube.com/watch?v=Eh_Qt1XfYbg

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...