sobota 27. marca 2021

Koruna slávy očakáva tých, ktorí zostanú verní!

Koruna slávy očakáva tých, ktorí zostanú verní! - 25. marca 2021 - od sestry Barbary

Písmo: 1. Petrov 5: 4 A keď sa ukáže vrchný Pastier, prijmete nevädnúcu korunu slávy (glórie). 5 Podobne mladší, podriaďte sa starším, a všetci, podriaďujúc sa jedni druhým, oblečte sa do pokory, pretože Boh sa pyšným protiví a pokorným dáva milosť. 6 Pokorte sa teda pod mocnú ruku Božiu, aby vás povýšil v patričnom čase.

Božie slovo z 25. marca 2021: "Moje deti, vaše náreky dosiahli k nebesiam a prišli pred Môj trón. Vidím zúfalstvo. Vidím bolesť, utrpenie a zradu. V úsilí za ovládaním más, pozemskí lídri vám dávali falošnú nádej. Mnohí sú oklamaní svetovou vládou - svetom, áno, všetci pracujú spoločne, aby sa pripravili na ich ďalší krok. Mnohí ich slepo nasledovali ako ovce na bitúnok, ignorujúc varovania od strážcov a poslov. Systém šelmy je na mieste, pripravený, aby ho aktivovali. Zatiaľčo človek driemal a spal, celý svet bol pripravený. Zakrátko vaše oči uvidia čisté zlo - pandemónium (vládu démonov) v uliciach, keď začnú testovať ich nový systém na nepodozrievajúcich zástupoch.
Pevne sa držte. Nedajte si žiadnym človekom vziať vám vašu korunu. Koruna slávy (glórie) očakáva všetkých tých, ktorí zostanú verní. Koruna spravodlivosti pre Moje drahokamy (Božie deti). Teraz je čas modliť sa za rodinu a priateľov, ktorí odmietajú dbať na Moje slová. Hľa, Ja prichádzam rýchlo!"

https://www.youtube.com/watch?v=SQYRgZiIIAs

Proroctvo sestry Barbary sa spája so snom sestry Amber:

Sen: Mohol by toto byť zombie apokalypsa, na ktorú vláda pripravuje? - 25. marca 2021

Písmo: Matúš 10:28 A nebojte sa tých, ktorí zabíjajú telo, ale nedokážu zabiť dušu: ale radšej sa bojte toho, ktorý dokáže zničiť rovnako dušu i telo v pekle.

Sen sestry Amber spred 2 či 3 mesiacov: Mala som sen, kde som bola akoby uprostred školskej telocvične alebo niekde podobne. Možno tábor FEMA? Áno, bolo tam všade veľa krvi a časti tiel a mŕtve teka a bola to úplná masakra. Steny boli postriekané krvou. Všade boli vnútornosti. Bolo to brutálne! To bol môj sen.

https://www.youtube.com/watch?v=AIB75EtXIWs

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...