pondelok 8. marca 2021

Proroctvo: Pomazávam Moje Ovce S Olejom, Duchom Svätým!

Proroctvo: Pomazávam Moje Ovce S Olejom, Duchom Svätým! - 7. 3. 2021 - od Ježiša, zdieľané sestrou Barbarou

Písmo: Žalm 23: (Žalm Dávidov.) Hospodin je môj pastier; nebudem mať nedostatku. Pasie ma na zelených pažitiach; vodí ma popri tichých vodách. Občerstvuje moju dušu; vodí ma po cestách spravodlivosti pre svoje meno. Aj keby som išiel dolinou tieňa smrti, nebudem sa báť zlého, lebo ty si so mnou; tvoj prút a tvoja palica ma potešujú. Pripravuješ stôj predo mnou v prítomnosti mojich nepriateľov; pomazávaš moju hlavu s olejom; môj pohár preteká. Áno, len dobrota a milosť ma budú nasledovať po všetky dni môjho života, a budem prebývať v dome Hospodinovom naveky.

Predtým ako som dostala toto proroctvo, neustále som počula túto časť: "pomazávaš moju hlavu s olejom."

Božie Slovo: JA SOM Alfa a Omega. SOM Baránok, ktorý bol zabitý. SOM jediný hodný otvárať pečate. SOM Dobrý Pastier. SOM dvere košiara. Bojujem zápas o moje ovce. Nepriatelia mojich oviec usilovne pracujú, aby ich premohli. Nepriatelia chcú zabiť moje ovce. Vedia, ktorí patria ku mne. Moje ovce ich nebudú nasledovať; poznajú ma i môj hlas. Vravím mojim ovciam, aby pokračovali na bezpečnej ceste so mnou. Nenechajte nepriateľa odradiť vás. SOM priamo vedľa vás v tento deň vo vašom utrpení a skúškach. Nenechajte nepriateľa zasadiť semeno pochybnosti. Položil som za vás svoj život. Poznáte ma i moje cesty. Nepriateľ vie, že sa vraciam ako Lev. Vidím Satana, obviňovateľa, ukazovať prstom a rozprávať lži o mojich vyvolených. Pokračujte modliť sa, ste hodní uniknúť hnevu čo prichádza, Súdu ohňom. Pokračujem otvárať pečate. Pripravte sa na povstania a zmätok v národoch Zeme. Antikrist a Falošný Prorok pracujú spoločne za javiskom. Buďte pripravení a oblečte si plnú výzbroj BOŽIU.

https://www.youtube.com/watch?v=P3ULe0_rXlw

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...