streda 3. marca 2021

Poďte Sedieť pri Mojich Nohách

Poďte Sedieť pri Mojich Nohách – 3. marca 2021 - Slová Pána Ježiša k nám všetkým

Poďte Sedieť pri Mojich Nohách, buďte Tichí a Čakajte Trpezlivo a Pokorne na Mňa, aby som k vám Mohol Rozprávať. Nikto nie je vylúčený. Milujem a Starám sa o každého. Chcem Rozprávať ku každému Osobne. Chcem aby ste Ma Počuli, aby ste Prijímali Odo Mňa. Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem. Mám mnohé, s čím sa chcem Podeliť, ale nemnohí sú ochotní Sedieť pri Mojich Nohách a Naslúchať Mi. Mnohí sú príliš zaneprázdnení s inými vecami. Ich priority Nie sú vždy správne. Je to voľba.

Pozývam každého Prísť Sedieť So Mnou pri Mojich Nohách a Počuť Odo Mňa. Rozprávam, ale ktože chce len Naslúchať? Som vždy K Dispozícii, vo dne i v noci. Nikdy Nedriemem Ani Nespím. Nie Som priveľmi zaneprázdnený. Učte Sa Odo Mňa. Poďte Sedieť pri Mojich Nohách a Nebuďte stále v zhone. Poďte Sedieť a Odpočívať pri Mojich Nohách na chvíľku. Poznám o vás všetko, aj o vašich okolnostiach. Chcem od vás, aby ste Prišli Sedieť So Mnou a boli Tichí, aby som k vám Mohol Rozprávať. Za týmto Túžim pre každého z vás. Som Žiarlivý na vás. Chcem vás pre Seba. Ste Moji a ste Milovaní.

Umožnite Mojim Nohám byť Najlepším Miestom pre vás, kde budete každý deň a Odpočívať pri nich. Túžte byť pri Mojich Nohách viac ako za čímkoľvek iným na tomto svete. Na vašom Vzťahu Lásky so Mnou záleží. Budete Žiť Z Každého Slova, Ktoré Vychádza Z Mojich Úst. Poďte Sedieť pri Mojich Nohách a budete Prijímať Odo Mňa, stále Viac a Viac. Som vždy Verný a Dôveryhodný. Nebudete Sklamaní. Nezlyhávam Ani Nesklamávam tých, ktorí Prichádzajú Sedieť pri Mojich Nohách. Buďte Ochotní, ste Pozvaní. Chcem aby ste Počuli Odo Mňa, že vás Milujem a Starám sa o vás. Chcem vás Utešiť a Povzbudiť Ja Osobne, s Mojimi Vlastnými Slovami. Musíte to Počuť Odo Mňa Pre seba. Toto je to, Čo Chcem pre každého. Príďte!

https://www.youtube.com/watch?v=C_hYNcKn5eA


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...