sobota 13. marca 2021

Odlišní, Nie rovnakí

Odlišní, Nie rovnakí – 13. marca 2021 - Ježišove slová k nám

Každý z vás si vyberá pre seba byť odlišným, Nie rovnakým ako ostatný svet, pretože Nie ste rovnakou osobou, akou ste bývali. Všetci ste vo svete, ale nie svetskí. Zaplatil som Najvyššiu Cenu z Lásky na Kríži S Mojou Krvou a Moje Milované deti, Nepatríte už viac sebe, ale Mne a Môjmu Večnému Kráľovstvu. Ste Chrámom Mňa, Môj Duch žije vo vás a preto budete odlišní a Nebudete rovnakí. Budete vyčnievať. Budete Svetlom vo temnote a Nebudete sami temnotou, Inak len klamete seba.

Toto je problém mnohých. Nie sú odlišní, sú rovnakí ako ostatný svet, splývajú s ním. Preto Poviem mnohým v ten Deň: Choďte Preč, Ja som vás Nikdy Nepoznal, vy ktorí činíte neprávosť. Nebuďte Zvedení. Nie každý, kto Mi Vraví Pane, Pane, Ma Uvidí Ani Nezdedí Moje Večné Kráľovstvo. Ja Som Svätý a aj vy musíte byť Svätí, pretože bez Svätosti Ma Nikto Neuvidí, Iba Čistí v srdci. Ja Sa Nemením. Vy všetci sa musíte Meniť, byť Premenení Na Moju Podobu, stále viac a viac, aby ste Mi boli Potešiteľní. Budete odlišní, Nie rovnakí.

Nedajte sa nikým Zviesť so lžami a s prázdnymi sľubmi. Nespravodliví Nezdedia Moje Večné Kráľovstvo. Mzda hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Hľadajte Život a Nie smrť. Kajajte sa a odvráťte sa od všetkých vašich skazených ciest, pretože nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Ja vás Milujem a Starám sa o vás. Preto Volám hriešnikov k Pokániu. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Musíte byť Uzmierení a v Pokoji so Mnou, Princom Pokoja, aby ste mali Nádej na Večný Život na Konci a Koniec to oznámi.

Mnohí si vyberajú Nebyť odlišní. Milujú temnotu viac ako Svetlo a preto sú ich skutky zlé a Nie Dobré a Ak Neučinia Pokánie, zahynú. Je to voľba. Buďte Rozumní a Nie pochabí. Buďte odlišní, Nie rovnakí ako ostatný svet. Mnohí sú na ceste, ktorá sa im zdá správnou, ale jej koniec vedie len k Večnému Zatrateniu. Nebuďte jedným-jednou z nich, buďte odlišní, Nie rovnakí, Inak budete Sklamaní na Konci, ale budete za to musieť viniť len seba, pretože Koniec to oznámi, ale vtedy bude na to už príliš neskoro. Buďte odlišní, Nie rovnakí.

https://www.youtube.com/watch?v=vb37r4oy_QA


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...