sobota 27. marca 2021

Vaša Obhajoba

Vaša Obhajoba – 27. marca 2021 - Ježišove slová k nám

Vaša Obhajoba je Odo Mňa, Moji Milovaní a Nie od omylných mužov či žien. Buďte v Pokoji a Zažívajte Môj Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, dokonca aj uprostred virvaru. Nezáleží na vašich okolnostiach, buďte v Pokoji. Ja Riadim. Vypracúvam všetky veci pre Dobro, pretože Ma Milujete a ste Povolaní primerane k Môjmu Plánu a Účelu.

Nikto nemôže byť proti vám, ak Ja Som Pre vás. Víťazstvo je vždy Zaistené So Mnou. Žiadna zbraň sformovaná proti vám sa neujme a každého, kto prichádza proti vám, odsúdite, pretože vaša Obhajoba je Odo Mňa. Moje Prisľúbenia Mojim Milovaným Nezlyhávajú. Ja Sa Nemením Ani Nesklamávam Mojich Vlastných. Dôverujte Mi a držte sa Zameraní na Mňa a Moje Večné Kráľovstvo. Zostávajte Hľadať, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli. Toto je Mi Potešiteľné. Moja Vôľa buď Učinená, Nie vaša vlastná Alebo tá iných ľudí.

Moji Spravodliví, vy Nebudete vložení do hanby, ale nespravodliví budú. Buďte silní a odvážni. Milujem vás a Starám sa o vás. Ste Moji. Poznám vás a vy Poznáte Mňa. Kráčajte So Mnou v Jednote, Zajedno v Duchu a v Pravde a buďte v Pokoji. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak ako je v Nebi.

Všetci budú žať to, čo zasievali. Aj skazení budú žať to, čo zasievali. Tí, ktorí zasievali dobré semená, budú žať bohatú úrodu v patričnom čase. Tí, ktorí zasievali so slzami, budú žať v radosti. Nebudete zahanbení, ale skazení budú, neukážu žiadnu úrodu. Budú s prázdnymi rukami a budú musieť viniť len samých seba. Čo ste zasievali, je to, čo budete aj žať. Strom sa pozná podľa jeho ovocia.

Moje Milované deti, Nebudete zahanbené, ale vaši nepriatelia budú vložení do hanby. Tých, ktorí sa povyšujú, Pokorím a tých, ktorí sa Ponižujú, Povýšim v patričnomn čase. Hľadajte jedine Môj Súhlas vám, pretože vaša Obhajoba je Odo Mňa.

Skazení nemajú Žiadnu hanbu, ani len nevedia, ako sa červenať. Sú nehanební, znevážení v Mojich Očiach. Sú Mi Ohavnosťou a Nie sú Mi Potešiteľní. Sú v Nepriateľstve So Mnou. Bude to pre nich hrozná vec Padnúť Do Mojich Rúk. Ja Som Láska, ale Som aj Stravujúci Oheň k Mojim Protivníkom. Pokiaľ Neučinia Pokánie a neodvrátia sa od všetkých svojich skazených ciest, zahynú. Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia. Nespravodliví Nezdedia Moje Večné Kráľovstvo. Budú Sklamaní, ale Nie Moje Milované deti. Ja Som Spravodlivý Sudca, Súdim vždy Čestne a Správne, pretože Poznám každé srdce, všetky pohnútky a myšlienky. Obhajujem. Vaša Obhajoba je Odo Mňa, Moji Milovaní.

https://www.youtube.com/watch?v=I-ZgWl0KD68


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...