štvrtok 25. marca 2021

Budem Oslavovaný

Budem Oslavovaný – 25. marca 2021 - Ježišove Slová k nám

Budem Oslavovaný (Glorifikovaný). Som Kráľom Slávy (Glórie). Riadim. Moja Vôľa bude Vykonaná na Zemi, tak ako je v Nebi. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, ako Chcem a Kedy Chcem a všetko Pre Moju Slávu.

Pravda sa Odkrýva stále viac a bude stále viac šokovať svet, ale Ja Budem Oslavovaný. Som Ten, ktorý Zjavuje, Odkrýva všetky Záhady. Zjavujem aj Nové a Skryté Veci, ako Chcem. Nejestvuje nič Tajné, čo Nebude Zjavené Ani čokoľvek Skryté, čo Nebude Známe a Príde to na Svetlo. Stále viac a viac Osvetľujem a Zjavujem všetky lži a plány satana, pretože to Dokážem. Som Svetlo sveta. Budem Oslavovaný.

Oživenie Prichádza, ako Som to Predpovedal, takže Budem Oslavovaný. Všetko, čo som Predpovedal a čo Predpovedám, sa Naplní v Mojom Určenom Čase. Bude to Biblické. Prinesiem to na Pripomenutie. Dôverujte Mi. Ja Budem Oslávený.

Moje Milované deti, Oslavujte Ma preto, že toho Som Hodný. Dávajte Mi všetku Slávu (Glóriu), Ocenenie a Velebte Ma, Preto Kto Som a Preto Čo Dokážem Urobiť. Mne Nie je Nič Nemožné. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Činím veci Nemožné, Nadprirodzené, Neobyčajné a Bezprecedentné Mojou Cestou, aby som bol Oslávený. Nezdieľam Svoju Slávu. Oslavujte Ma a Nikoho iného.

Ja Som Ten, O Ktorom to všetko je. Som Všemohúci, Ten Ktorý Je, Ktorý Bol a Ktorý Má Prísť, V Určenom Čase s Veľkou Silou a Veľkou Slávou. Som Boh bohov, Kráľ kráľov a Pán pánov. Predo Mnou sa Skloní každé koleno a každý jazyk Vyzná, že Ja Som Pán. Budem Oslavovaný Naveky Vekov.

Oslavujte Ma Teraz, pretože Budem Oslavovaný.

https://www.youtube.com/watch?v=SB7CKSD1QxE


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...