utorok 16. marca 2021

Nedostatok Pravdy

Nedostatok Pravdy – 16. marca 2021 - slová Ježišove k nám

Nedostatok Pravdy je príčina toho, že mnohí sú stále oklamaní a v temnote. Je to aj príčina toho, že mnohí hynú, pretože im chýba pravé poznanie Pravdy. Mnohí akceptovali lži ako pravdu, ale to Nie je Pravdou. Jedine Pravda Oslobodzuje, Nie lži. Pravda vedie k Víťazstvu, aby ste boli Premožiteľmi, Nie lži.

Každý jeden musíte Túžiť a Hľadať, ako byť v celej Pravde, aby ste boli Víťaznými Premožiteľmi. Pravda je k dispozícii, ale Nie každý chce Pravdu. Mnohí odmietajú Pravdu, milujú lži. Vyberajú si milovať tmu viac ako Svetlo a preto ich skutky sú zlé a Nie Dobré. Pokiaľ Neučinia Pokánie a Neodvrátia sa od všetkých svojich skazených ciest, zahynú. Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Mzdou hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Kajajte sa!

Každý z vás máte slobodnú vôľu a vyberáte si pre seba. Ja vás Milujem a Starám sa o vás. Zomrel som na Kríži za všetkých, z Lásky. Zaplatil Som Najvyššiu Cenu S Mojou Krvou. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby všetci Činili Pokánie, aby mali Nádej na Večný Život na Konci. Musíte Túžiť za Životom a Hľadať Život a Nie smrť. Buďte Uzmierení a v Pokoji So Mnou. Ja Som vaša Jediná Nádej na Večný Život.

Nebuďte Oklamaní a Nezostávajte oklamaní, pretože jestvuje cesta, ktorá sa zdá správnou, ale jej koniec vedie len k Večnému Zatrateniu. Pravda Vedie k Večnému Životu, ale lži k Večnému Zatrateniu. Hľadajte Pravdu a Nájdete Pravdu a Nebudete Sklamaní na Konci, pretože Koniec to oznámi.

Mnohým chýba pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa, Toho, O Ktorom to všetko je. Tí ktorí Hľadajú Pravdu, Nachádzajú Pravdu. Získavajú porozumenie Pravdy. Ja ich Privádzam Do celej Pravdy pomocou Môjho Svätého Ducha. Som Jediná Cesta, Pravda a Život. Okrem Mňa nie je žiaden iný a ani Nikdy Nebude, iba klamári, draví vlci v ovčích šatách. Oni Zlákali mnohých preč Odo Mňa so satanovými lžami a s prázdnymi sľubmi.

Chcem, aby Ma každý Poznal, aby mali pravé poznanie Pravdy, aby rozumeli, kto Reálne Som a Nie to, kto sa oni domnievajú, že Kto Som, pretože Ma Nepoznajú Reálne. Mnohí iba O Mne Vedia, z Čítania a z Počúvania od iných ľudí, z ktorých mnohí Ma tiež Nepoznajú Reálne, pretože im všetkým chýba Pravda. Tu je príčina toho, že mnohí Veria V to a Uctievajú to, čo Nepoznajú.

Preto musíte mať váš vlastný Osobný Vzťah Lásky So Mnou, aby ste boli schopní Spoznať Ma Reálne pre seba a aby ste získali porozumenie toho, Kto Skutočne Som a toho, Čo Dokážem urobiť.

https://www.youtube.com/watch?v=JQPD8I2x1r8


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...