štvrtok 8. októbra 2020

Buďte Múdri vo vašich Voľbách

 Buďte Múdri vo vašich Voľbách – 8. októbra 2020 - Ježišove slová k nám:

Musíš byť Múdry vo svojich Voľbách, pretože si ten, kto si ponesie následky. Používaj preto náležité rozlišovanie. Vždy si vyberaj, čo je správne a dobré namiesto nesprávneho a zlého, pretože Voľby majú vždy následky. Smutné je, že mnohí toto zisťujú až príliš neskoro, keď si už poniesli následky za ich vlastné zlé Voľby.

Spravíte omyly, ale preto sa z nich musíte poučiť, aby ste nerobili znova rovnaké omyly. Niektorí sa Nepoúčajú a preto robia rovnaké omyly stále znova a znova. Kvôli tomuto musíte vždy byť Múdri vo vašich Voľbách a používať náležité rozlišovanie. Vy všetci poznáte správne od nesprávneho a dobré od zlého, pretože všetci máte svedomie okrem slobodnej vôle a vyberáte si pre seba. Mnohí majú poznačené ich svedomie, ale ponesú si následky. Mzdou hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Ak neučinia pokánie a neodvrátia sa od všetkých svojich skazených ciest, zahynú. Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia.

Preto musíte dobre zvažovať, keď vás Varujem z Lásky a pretože Som Starostlivý, aby ste boli Múdri vo vašich Voľbách, pretože dni sú zlé. satan vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. Nepadajte mu za korisť. Buďte Ostražití, bdelí a Modliaci sa.

Svet je vo virvare, pretože mnohí si vyberajú milovať tmu viac než Svetlo a kvôli tomuto sú ich skutky zlé a Nie Dobré. Sú pochabí vo svojich voľbách a zahynú, ak neučinia včas pokánie. Aj ono je Voľba. Ja Nikoho Nenútim. Volám hriešnikov k pokániu, pretože to Nie je Moja Vôľa, aby ktokoľvek zahynul, ale aby všetci činili pokánie pre matie Večného Života. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Teraz je Čas Milosti, ale Čas Milosti sa rýchlo kráti. S nikým sa Nebudem Namáhať naveky. Kajajte sa, buďte Uzmierení a v Pokoji so Mnou. Ja Som vaša jediná Nádej na Večný Život. Buďte Múdri vo vašich Voľbách teraz, pretože bude to buď Život alebo smrť, Nebo alebo peklo na konci.

https://www.youtube.com/watch?v=Ko_6aEfMWY8

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...