sobota 10. októbra 2020

Čudné fenomény budú vídané po celom svete, mnohé národy destabilizované

Čudné fenomény budú vídané po celom svete, mnohé národy destabilizované - 9. 10. 2020

Písmo: Matúš 24:15-21 Keď teda uvidíte ohavnosť spustošenia, o ktorej hovoril prorok Daniel, že stojí na svätom mieste (Kto čítaš, rozumej!), 16 vtedy tí, ktorí budú v Judsku, nech utekajú na vrchy; 17 kto bude na postreší, nech nezostupuje, aby vzal niečo zo svojho domu, 18 a kto na poli, nech sa nevracia späť, aby vzal svoje rúcho. 19 Ale beda tehotným a tým, ktoré budú kojiť v tých dňoch. 20 Ale modlite sa, aby sa váš útek neprihodil v zime ani v sobotu. 21 Lebo vtedy bude veľké súženie, akého nebolo od počiatku sveta až doteraz, ani už nikdy viac nebude.

Prepis Slova: Bezprecedentné ničenie prichádza. Prezident povolá armádu pre zastavenie násilia, rabovania a podpaľačstva. Ľudia budú zlyhávať v srdciach. Ak ste sa nepripravili, nebudete mať čas. Strážte si vašu rodinu. Čudné fenomény budú vídané po celom svete, mnohé národy budú destabilizované. Nebojte sa, Moje slovo je pravda. Majte vieru, Ja od vás nikdy neodídem. Otvorte vaše oči, pravda stojí pred vami.

https://www.youtube.com/watch?v=NvTacRtfP88


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...