štvrtok 15. októbra 2020

Moje Kráľovstvo, Môj Plán, Moja Vôľa buď Učinená

Moje Kráľovstvo, Môj Plán, Moja Vôľa buď Učinená – 15. októbra 2020

Moje Kráľovstvo Nie je zo sveta. Svetské kráľovstvá majú ich vlatné plány a robia si čo chcú. Poznám ich plány a úklady. Nič o ich ľuďmi vytvorených, pozemských kráľovstvách nie je skryté predo Mnou. Poznám ich všetkých. Poznám Koniec Od Začiatku a toto je dôvod, prečo Dokážem Osvetľovať a Odhaľovať ich zlé plány a úklady. Oni sú pochabí, pretože Ma Nepoznajú, Toho, o ktorom to všetko je, Reálne. Vedia o Mne, ale chýba im pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa. Moje Kráľovstvo je jediné Kráľovstvo, ktoré bude trvať Naveky. Ohňom Zničím všetky ľuďmi vytvorené pozemské kráľovstvá, v Mojom Ustanovenom Čase. Mám veci pod Kontrolou. Všetka Moc a všetka Autorita sú Moje.

Buďte múdri a buďte Súčasťou Môjho Večného Kráľovstva a budete mať Nádej na Večný Život na konci, pretože tí, ktorí Nie sú Súčasťou Môjho Večného Kráľovstva, ho Nezdedia. Budú sklamaní, ale budú musieť za to viniť len samých seba, za ich vlastnú pochabosť. (1.Korinťanom 6:9-10)

Nečakajte, teraz je čas byť Súčasťou Môjho Večného Kráľovstva a Činiť vašu Úlohu tak, ako Ja Chcem, Moju Vôľu a Nie vašu vlastnú, alebo tú iných ľudí. Musíte vždy Hľadať, ako byť v Mojej Dokonalej Vôli. (Matúš 7,7.21) Moja Vôľa buď Vykonaná na Zemi tak ako je v Nebi. Všetky veci vypracúvam pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolávaní primerane k Môjmu Plánu a Účelu. Dôverujte Mi s celým vaším srdcom a Neopierajte sa o vaše vlastné porozumenie toho, ako sa veci vyvinú alebo Nevyvinú, potom Nebudete sklamaní.

Pokorne sa Podriaďujte úplne Mne a Mojej Autorite. Zapierajte sa, dvíhajte váš kríž každý deň a Nasledujte Ma, Mojou Cestu, tak ako vás Oboznamujem a Vediem, každý krok Cesty, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli, až do úplného konca. (Matúš 16,24) Toto je Mi Potešiteľné. Moje Kráľovstvo, Môj Plán, Moja Vôľa buď Učinená. Ja Som Kráľ Slávy, Ten ktorý Je, ktorý bol a ktorý ma Prísť v Ustanovenom Čase, v Sile a Veľkej Sláve. Som Kráľ kráľov a Pán pánov. Predo Mnou sa Skloní každé koleno a každý jazyk Vyzná, že Ja Som Pán. Nikto neutečie Môjmu Súdu. Som jediný Spravodlivý Sudca, vždy Súdim, Čestne a Správne. Nikoho Neuprednostňujem a Ani Nediskriminujem.

https://www.youtube.com/watch?v=oPfG1tCR9l0

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...