nedeľa 18. októbra 2020

Sen: Vyhlásený výnimočný stav a domáce väzenie za neprijatie vakcín.

Sen: Vyhlásený výnimočný stav a domáce väzenie za neprijatie vakcín. (čiastočný prepis z videa)

Zjavenie 13,16: A pôsobí, aby všetci, malí i veľkí, bohatí i chudobní, slobodní aj otroci, prijímali na pravú ruku alebo na čelo znak, 17 a že nikto nemôže kupovať alebo predávať, iba ten, kto má znak: meno šelmy alebo číslo jej mena. 18 V tomto je múdrosť: Kto má poznanie, nech spočíta číslo šelmy; je to číslo človeka a jeho číslo je šesťsto šesťdesiat a šesť.

Toto je prorocký sen, dostala som ho 15. októbra ráno, asi okolo 4.ráno: Môj sen z minulej noci: Prezident Trump deklaroval výnimočný stav. Každý kto nedostal vakcínu, bol vložený do domáceho väzenia a musel nosiť na členku náramkový monitor. My tu v Pensylvánii toto poznáme, neviem či to robia po celých štátoch. Ak sa dostanete do problémov a zatknú vás, namiesto do väzenia vám dovolia tráviť čas doma s týmto monitorovým náramkom na vašom členku. A je to vlastne GPS, vysiela kde sa nachádzate. Tento sen som teda mala. Neviem kedy sa toto môže stať, takže nepredpovedajte to na dni, ale toto nás pri vyhlásenom výnimočnom stave čaká pre lockdown alebo neprijatie vakcíny, alebo znamenia šelmy, čo si myslíte že je v tej vakcíne, a oni to práve zamýšľajú, preto tu teraz všetci sedíme. Veľmi nebezpečné časy sú teraz, pretože sme na konci, Ježiš prichádza späť, uvidíme všemožné čudné fenomény a veci, kto nikdy predtým nebolo vidieť. Plus mám mnoho proroctiev a vojne, prichádzajúcej k nám, do USA. Pravdepodobne celosvetová vojna všade. A tiež hladomor a nákaza. Spravte teda všetko čo môžete, aby ste si dali váš dom do poriadku, čiňte pokánie a buďte pokrstení v Ježišovom mene, aby ste prijali dar Ducha Svätého. Môžete si o tom prečítať v knihe Skutkov 2:38. Čo ešte iné som chcela spomenúť. Ďakujem vám všetkým za vaše povzbudivé komentáre pod videami, všetkým ktorí tam pridávate prepisy v iných jazykoch, aj všetkým ktorí podporujete službu finančne, že môžeme pomáhať ďalším ľuďom......

https://www.youtube.com/watch?v=zSy1Aq5TAjk

z komentárov pod videom:

Naliehavá vízia: “Zombie Efekt z Covid-19 vakcín”

(Prijaté v stredu ráno, 7. októbra 2020.)

V tomto videní som bol dolu v údolí s mnohými ľuďmi. Každý si v podstate robil svoju prácu, vrátane mňa. Zrazu prišiel ktosi stojaci na vrchu údolia a zakričal: "Opustite veľkomestá sveta a nasledujte Maschiacha; Ježiš Kristus zakrátko príde. Osoba ďalej hlasno volala, ale väčšina ľudí nenaslúchali ani tomu nevenovali pozornosť. Potom som uvidel muža kráčajúceho pomaly, robiaceho si cestičku dolu do údolia. Tento muž mal obe svoje ruky vo vykrivenej polohe a vyzeral zombifikovaný (bol zmenený na zombie), keď pomaly ďalej kráčal k nám. Okamžite som si začal kliesniť cestu von a nahor na vrch údolia. KONIEC VÍZIE!!!

INTERPRETÁCIA od Pána: údolie predstavuje celý svet, ktorý bude chytený v "Údolí Rozhodnutia", keďže ono sa vzťahuje k prijatiu alebo odmietnutiu prichádzajúcej vakcíny na ľuďmi vytvorenú nákazu (Covid-19). Kričiaca osoba na vrchu údolia predstavuje Božích pravých a pomazaných služobníkov/vynášačov, ktorí neprestajne varujú a kričia proti prichádzajúcej vakcíne na ľuďmi vytvorenú nákazu. Veľkomestá sveta predstavujú zlé cesty/konania sveta, z ktorých Boh urgentne volá ľudí, aby odišli, napr.: chúťky tela, očí a životná pýcha. "Mashiach" predstavuje jediného pravého Mesiáša: Ježiša Krista z Nazaretu, ktorý prišiel odobrať hriechy tohto sveta a vráti sa zakrátko v sláve. Muž zostupujúci do údolia predstavuje pravý obraz vakcinácie/očkovania, ktorý príde na svet. Ľudia sa doslovne a po čase stanú "Zombies" po dobrovoľnom prijatí covid-19 vakcíny.

POZNÁMKA: tam kde je vakcína niekomu vnútená bez pravého súhlasu zo srdca, Pán zabráni účinkom skrze modlitbu. Avšak; ak je vzatá zo slobodnej vôle zo srdca, či už cez obalamutenie alebo strach; tam preváži zombie účinok. Bratia a sestry, prosím pamätajte, že rovnaký Boh, ktorý uhasil ničivosť ohňa, aby ochránil troch hebrejských chlapcov, ako aj zastavil levie tlamy, aby ochránil Daniela; je ten istý náš Kráľ kráľov a Pán pánov.

Udržujte si Vieru a buďte silní v tejto poslednej vojne medzi Dobrom a zlom, ktorá sa rozrastie po všetkých národoch.

Prosím cíťte sa slobodní vziať túto víziu a jej interpretáciu k Pánovi pre potvrdenie.

Lásku a Požehnania všetkým!!!

(K tomu ešte dodám, že táto vakcína ničí všetko najušľachtilejšie v človeku:
https://www.mojevideo.sk/video/32fd9/vakcinova_mnamka.html )


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...