nedeľa 18. októbra 2020

Sen: mikrovlnná výzbroj je pripravená, ste aj vy?

Sen: mikrovlnná výzbroj je pripravená, ste aj vy? - 16. 10. 2020
B: Chváľme Pána všetci, vitajte späť u Božej liečiteľky 7, na prorockom kanáli posledných čias. Som sestra Barbara a dnes som tu so sestrou Amber ktorá má veľmi zaujímavý sen, s ktorým sa ide podeliť. Spoločne si pozrime v knihe Joela, v KJV Biblii, kapitolu 2 verš 28: "A následne sa stane, že vylejem Môjho ducha na každé telo a vaši synovia a dcéry budú prorokovať, vaši starci budú snívať sny a vaši mladíci vídať vízie a aj na sluhov a na slúžky, vylejem v tých dňoch Môjho ducha." Čítam len potiaľto. Dobre, dozviete sa o čo tu ide. Takže sestra Amber, povedz mi opäť o tvojom sne. Vstávali mi z neho vlasy.
A: Ja a nejaký muž sme utekali, neviem presne pred čím. Dobehli sme k jednej budove, tak sme vošli dnu, hľadajúc ochranu. Keď sme vstúpili, uvideli sme obrovskú mašinu a stála v nej žena. Mala vytreštené oči, bola v bolestiach, ale nemohla sa hýbať. Takže muž otvoril dvere, aby ju skúsil vytiahnuť von. A keď strčil dnu pažu, celá mu sčervenala a spálila sa. Takže zavrel dvere a sledovali sme ju ako sa varila. Varila sa v takej vysokej mašine. Vyzeralo to ako obrovská mikrovlnka.
B: O to ide, mikrovlnka.
A: Áno.
B: Nuž z toho sa mi postavili vlasy a okamžite som pomyslela na všetky rozmiestnené 5G veže a 5G ktoré spúšťajú. Dostala som veľké upozornenie na facebooku na reklamu Verizonu, čo vraví "Pripravte sa na spustenie 5G" a myslím si, že toto oni snovajú a plánujú a chcú, odkedy sme všetci v lockdowne, počas celej tejto pandémie.
A: Postavili mnoho veží od príchodu korony a lockdownu, mnoho.
B: Áno, pamätáš, všade sme ich videli, ľudí pracujúcich pri cestách
A: v neoznačených dodávkach
B: áno, biele neoznačené dodávky. Vieme čo zamýšľali, všade samé káble. Takže znovu poviem toto. Vieme, že sme na konci, Ježiš sa vráti späť, kajajte sa a buďte pokrstení v Ježišovom mene a prijmete dar Ducha Svätého. Môžete si o tom prečítať v knihe Skutkov 2:38. A opäť, ak ste tu noví, mám kopec nových odberateľov, vítam každého, ďakujem za vašu návštevu. Istotne sa prihláste na odber. Čo chcem ešte spomenúť? Ďakujem všetkým za komentáre, písomnosti ktoré mi posielate, pohľadnice, brožúrky, pekné dopisy, vaše knihy nám poslané, veľmi vám ďakujeme, ceníme si to, milujeme vás priatelia, ste naša rodina. Ďakujem ti sestra Amber, že so mnou bežíš posledných niekoľko dní.
A: s radosťou.
B: že mojej mame nosíš veci do sanatória. Ďakujem každému, všetkých vás milujeme priatelia a nezabudnite nás sledovať a prihláste sa na odber. Sledovať ako sa nám vodí.
A: Dobre, buďte všetci v bezpečí a svornosti.
B: Ďakujem vám, milujeme vás.

https://www.youtube.com/watch?v=L8ZqsvC-xSo

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...