sobota 17. októbra 2020

Moji Bojovníci Pravdy

Moji Bojovníci Pravdy – 17. októbra 2020

Ja Osobne Volám, Pripravujem a Vybavujem Bojovníkov Pravdy, primerane k Môjmu Plánu a Účelu pre špecifický čas. Používam ochotných, aby splnili Moju Vôľu, Nie ich vlastnú alebo tú iných ľudí. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi tak ako je v Nebi.

Buď ochotný a použiteľný byť sám Bojovníkom Pravdy a Nepozeraj sa na iných ľudí. Ja Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem. Je mnoho práce, ktorú treba vykonať. Používam ochotných a poslušných a Nikoho Nenútim. Buďte ochotní ísť kam a kedy vás Posielam. Čas je esenciálny v týchto zlých dňoch. Životy mnohých sú v ohrození kvôli lžiam, ktorým veria ako pravde. Pravda Oslobodzuje a Dáva Voľnosť, Nie lži.

Svet je vo virvare kvôli všetkým lžiam a zavádzaniam klamárov. satan je ich otcom, zvodca a ničiteľ, prišiel len preto aby kradol, zabíjal a ničil. on vie, že jeho čas sa rýchlo míňa. on je váš nepriateľ a bude ním až do úplného konca. Buďte Bojovníkom Pravdy a nie zbabelcom. Buďte odvážni, pevní a nepohnuteľní. Zastávajte sa Pravdy z Lásky a pretože ste Starostliví podobní Mne. Ja Som jediná Cesta, Pravda a Život a mimo Mňa nie je Žiaden iný a ani Nikdy Nebude, iba zvodcovia, klamári. Oni si vyberajú milovať temnotu viac než Svetlo a kvôli tomuto sú ich skutky zlé a Nie Dobré. Ja Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Kvôli tomuto Volám hriešnikov k pokániu skrze Mojich Bojovníkov Pravdy a aby boli Uzmierení a v Pokoji so Mnou, s Tým o ktorom to celé je, skôr ako na to môže byť už navždy príliš neskoro.

Spočítajte si najprv náklady, pretože zaplatíte cenu za bytie Mojím Bojovníkom Pravdy. Budete nenávidení, prenasledovaní a niektorí zabití, ale veľká bude vaša Odmena v Nebi. Nebudete sklamaní.

Moji Bojovníci Pravdy sú Moje deti Svetla a kvôli tomuto budete nenávidení tými, ktorí sú v temnote. Buďte ochotní byť nenávidení, ak sa Zastávate Pravdy a Milujete jedine Pravdu. Oni Ma Nenávideli Prvého a stále Ma Nenávidia, pretože Nenávidia Pravdu a Svetlo a Ja Som Pravda a Svetlo a jediný Záchranca, Mesiáš sveta. Vedzte, že vás Milujem a Starám sa o vás, Moji Milovaní Bojovníci Pravdy. Znášajte to všetko, Nebude to márne. Koniec to povie.

---
”9 Bratia, ak ktokoľvek medzi vami zablúdi od Pravdy, a niekto ho obráti Späť, 20 nech vie, že ten, kto obráti hriešnika od chyby jeho cesty, Zachráni dušu pred smrťou a prikryje množstvo hriechov.” Jakub 5:19-20
”My preto máme prijímať takých bratov, aby sme sa mohli stať Spolupracovníkmi pre Pravdu.” 3. Jánov 1:8

https://www.youtube.com/watch?v=1Q1dLqbz07E

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...