pondelok 26. októbra 2020

Koniec Príde

 Koniec Príde – 26. októbra 2020

Koniec Príde v Určenom Čase a koniec bude Rozprávať o Mojej Veľkosti a kto Skutočne Som a kde budete tráviť Večnosť. Toto je dôvod, prečo musíte brať seriózne vaše Kráčanie so Mnou. Musíte tvrdo Pracovať na vašom Osobnom Intímnom Vzťahu so Mnou, pretože je ponechaný na vašu zodpovednosť a Nie na zodpovednosť kohokoľvek iného. Nechcite byť sklamaní v ten Deň, pretože koniec príde a pre mnohých skôr, ako to chcú alebo ako veria, že príde. Každý deň mnohí zomierajú, niektorí náhle a neočakávane. Toto je dôvod, prečo musíte vždy byť Prichystaní, Potešiteľní Mne, tak aby som vás Našiel za Hodných v ten Deň, pre Prijatie Odmeny Večného Života. Buďte Múdri a Nie pochabí. Nikdy neviete, kedy to bude váš Deň, váš čas a váš koniec. On Príde skôr či neskôr. Buďte vždy Prichystaní.

Žiaľ koniec Príde aj pre pochabých, pre skazených. Jestvuje cesta, ktorá sa zdá správnou mnohým, ale jej koniec vedie len k smrti, k večnému zatrateniu. Táto cesta spôsobuje len sklamanie, plač a škrípanie zubami.

Vezmite si toto do pozornosti teraz a Nečakajte. Nie je príliš neskoro na pokánie, na odvrátenie sa od všetkých vašich skazených ciest, ale keď Príde koniec, bude na to už navždy príliš neskoro. Teraz je Čas Milosti. Pre toto Volám hriešnikov k pokániu, pretože nebude žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia.

Ja Som jediný Spravodlivý Sudca a Súdim vždy Čestne a Správne, pretože Poznám každé srdce, všetky pohnútky a myšlienky. Nikto nebude mať žiadne ospravedlnenie a nebude žiadneho úniku pre skazeného. Koniec Príde a koniec to Povie. Buďte Múdri, pretože dni sú zlé.

https://www.youtube.com/watch?v=eoIwWjOUFlA


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...