piatok 30. októbra 2020

Väčšie ohavnosti

Väčšie Ohavnosti – 30. októbra 2020 - Ježišove slová  k nám

Ste v čase väčších ohavností. Budete vidieť a počuť stále viac a viac o väčších ohavnostiach, pretože dni sú zlé. Mnohí si vyberajú milovať tmu viac ako Svetlo a kvôli tomuto ich skutky sú zlé a Nie Dobré. Nenechajte nikoho zvábiť vás preč Odo Mňa v tomto čase. Vyvarujte sa väčších ohavností v týchto dňoch. Beda tým, ktorí nazývajú zlé dobrým a Dobré zlým a ktorí kladú temnotu za svetlo a Svetlo za temnotu. Sú to zlí muži a ženy, predstierajúci byť tými, kto Nie sú. Ja Poznám každé srdce, všetky pohnútky a myšlienky. Nič nie je skryté Predo Mnou. Odhaľujem a Osvetľujem aj tie väčšie ohavnosti.

satan je aj za všetkými týmito väčšími ohavnosťami. Ku koncu sa ešte zhoršia. je otcom všetkých lží, zvodcom a ničiteľom. vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. zviedol už mnohých a zničil mnohých a hľadá ďalších. Neschvaľujte ani sa nepodieľajte na akejkoľvek zo satanových väčších ohavností v týchto zlých dňoch. satanov plán je kradnúť, zabíjať a ničiť, ale Ja Som Prišiel Zachrániť svet, Dať Život a Život v hojnosti. Som jediný Záchranca, Mesiáš sveta. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek zahynul, ale aby všetci činili pokánie pre matie Nádeje na Večný Život na konci. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Preto Volám hriešnikov k pokániu a obráteniu sa od všetkých ich skazených ciest a aby Neschvaľovali ani sa nepodieľali na tých väčších ohavnostiach v týchto dňoch.

Buďte vždy ostražití, bdelí a modliaci sa a na stráži. Obliekajte si Moju Plnú Výzbroj každý deň, aby ste boli schopní obstáť proti všetkým úkladom satana, aj proti jeho väčším ohavnostiam. Buďte Múdri a Prebudení pretože dni sú zlé. Strážte si vaše srdce viac než čokoľvek iné.

* "Áno, a všetci tí, ktorí túžia žiť Zbožne v Kristovi Ježišovi, budú prenasledovaní. 13 Ale zlí ľudia a podvodníci budú spieť k horšiemu, budú zvádzať a sami budú zvedení." 2. Timotejovi 3,12-13.

* "Beda tým, ktorí nazývajú zlé dobrým a Dobré zlým; Ktorí pokladajú temnotu za svetlo, a Svetlo za temnotu; Ktorí pokladajú horké za sladké a sladké za horké!" Izaiáš 5:20.

https://www.youtube.com/watch?v=lQK2pdTNp44

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...