štvrtok 15. októbra 2020

POKRAČUJEM ROZLAMOVAŤ 7 PEČATÍ SPRAVODLIVOSTI A SÚDU

POKRAČUJEM ROZLAMOVAŤ 7 PEČATÍ SPRAVODLIVOSTI A SÚDU - 14. 10. 2020

Písmo: Zjavenie 5,2.9:
2 A videl som silného anjela, ktorý hlásal s veľkým hlasom: Kto je hoden otvoriť knihu a zrušiť jej pečate?
9 A oni spievali novú pieseň a hovorili: Ty si hoden vziať knihu a otvoriť jej pečate, lebo si bol zabitý a vykúpil si nás k Bohu tvojou krvou z každého pokolenia, a z každého jazyka, ľudu a národa.

Slovo: Rozprával som, je to zapísané. Počuli ste to vo vašom počúvaní. Držím zvitok v mojej ruke. Pokračujem rozlamovať PEČATE. 7 PEČATÍ SPRAVODLIVOSTI A SÚDU. Čakajte na môj návrat, tak ako je to napísané istotne to prebehne. Pohroma za pohromou, mor za morom. Hladomor a smrť. Môj pokus priviesť vás k POKÁNIU. Vyvstane celosvetový chaos. Mocné otrasy pevniny, zemetrasenie také veľké, že privedie Boháčov na ich kolená. Skryjú sa predo mnou a stále sa nepokoria, pretože sa klaňajú BOHU peňazí. Ja odstránim tohto BOHA. Premením ich peniaze a nahromadené poklady na bezcenné. Budú nariekať, nie za Milosťou ale za ich strateným bohatstvom. Pýcha pokračuje oslepovať ich pred PRAVDOU. Zem stoná s každou pečaťou, ktorú rozlamujem. Hľa, veľké ničenie je nadosah. HĽADAJTE MA DNES A NÁJDITE MA. JA SOM.

https://www.youtube.com/watch?v=rPrV0cc3ofw

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...