nedeľa 4. októbra 2020

Pravda je Večná

Pravda je Večná – 4. októbra 2020

Pravda je Večná. Ja Som Alfa a Omega, Začiatok a Koniec, Prvý a Posledný, Ten ktorý Je, ktorý bol a ktorý má Prísť v Stanovenom Čase, v Moci a vo Veľkej Sláve. Odhalím všetky lži a budem Súdiť a Zničím všetkých klamárov s Ohňom. Ja Som Láska, ale Som aj Stravujúci Oheň k Mojim protivníkom, ktorí si vyberajú milovať lži viac ako Pravdu a to je príčinou toho, že ich skutky sú zlé a Nie Dobré. Ich otcom je satan, je otcom všetkých lží a nie je v ňom Žiadna Pravda, iba lži a klamanie. on pozná svoj osud a to že jeho čas sa rýchlo míňa a hľadá ako vziať mnohých s ním, aby trávili večnosť v ohnivom jazere. Buďte múdri a buďte si vedomí vašich nepriateľov. Oni sú aj Mojimi nepriateľmi. Ja Odplatím, Pomsta je Moja. Ich Deň Prichádza, pretože len Pravda je Večná.

Musíte Milovať Pravdu, žiť a kráčať v Pravde, pretože Pravda je Večná, Nie lži a luhári. Lži, ktorým luhári veria, im spôsobia, že skončia na špatnej konečnej destinácii, ak Nehľadajú Pravdu a Nemilujú Pravdu, pretože Pravda je Svetlo sveta a jediná Cesta, Pravda a Život. Tí ktorí Hľadajú Pravdu, Nájdu Pravdu a budú mať Nádej na Večný Život so Mnou na konci tejto dočasnej púte. Oni Nebudú sklamaní.

Víťazstvo je vždy zaistené s Pravdou. Pravda Oslobodzuje, Nie lži. Pravda vás vedie k bytiu Víťaziacimi Premožiteľmi, deťmi Svetla a Nie tmy, pretože Pravda Žije Vnútri vás. Vy ste Chrám Môjho Svätého Ducha, ktorý vás Privádza do všetkej Pravdy. Milujte len Pravdu, aby ste mali Nádej na Prijatie Odmeny Večného Života na konci.

https://www.youtube.com/watch?v=ymk32GcvNSk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...