štvrtok 29. októbra 2020

Skazení Nerozumejú

 Skazení Nerozumejú – 29. októbra 2020

Skazení Nerozumejú, ale Múdri Rozumejú. Buďte trpezliví. Spoznáte ich podľa ich ovocia. Zlý strom nemôže prinášať dobré ovocie. Skazený Neprináša dobré ovocie, hodné pokánia.

Nikto nemôže byť rovnakým mužom alebo ženou, akými zvykli bývať. Skazení Nerozumejú, že zahynú, ak nečinia pokánie a neodvrátia sa od všetkých svojich skazených ciest. Všetky veci, ktoré sú Mi Odporné, skazení Nielen že tie veci schvaľujú, ale ich aj sami robia. Sú v nepriateľstve so Mnou a Nie sú Mi Potešiteľní. Sú pochabí, pretože stále veria, že sú Hodní Mňa a Môjho Večného Kráľovstva. Budú sklamaní a budú musieť za to viniť len samých seba, keď skončia v nesprávnej konečnej destinácii. Jestvuje cesta, ktorá sa mnohým zdá byť správna, ale jej koniec vedie len k smrti, k večnému zatrateniu. Koniec to povie, ale príliš neskoro.

Ja Sa Nemením. Tomuto skazení Nerozumejú. Mzdou hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Kvôli tomu Volám hriešnikov k pokániu, pretože nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia.

Buďte Múdri a Nie skazení. Naprávajte vaše cesty, lebo dni sú zlé. Nech Svätý je stále Svätý a Spravodlivý je stále Spravodlivý, pretože neSvätý a neSpravodlivý Ma Neuvidí Ani Nezdedí Moje Večné Kráľovstvo. Tomuto skazený Nerozumie, ale Múdry rozumie. Mnohí hynú, pretože im chýba pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa, to kto Reálne Som a to, čo Dokážem urobiť. Ja Som Láska, ale Som Aj Spaľujúci Oheň k Mojim Protivníkom. Som jediný Spravodlivý Sudca, Súdim Čestne a Správne. Ja Odplatím, Pomsta je Moja. Píšem mená do Knihy Života a tiež mená Odnímam. Tomuto skazení Nerozumejú a toto je príčina toho, že skazení pokračujú na svojich skazených cestách, ale budú si niesť následky. Múdri sú jediní, ktorí rozumejú.

https://www.youtube.com/watch?v=nf1S2ouGWP8


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...