štvrtok 22. októbra 2020

Reprezentujete Ma

Reprezentujete Ma – 21. októbra 2020

Musíte vždy pamätať, že Reprezentujete Mňa a Moje Večné Kráľovstvo, že ono Nie je svetské. Ste stále vo svete, ale zároveň nie ste svetskí. Patríte ku Mne a k Môjmu Večnému Kráľovstvu, jedinému Kráľovstvu, ktoré bude trvať Naveky. Zaplatil som za vás Najvyššiu Cenu na Kríži, s Mojou Krvou. Nepatríte už viac sebe, ale Mne. Ste Mojím Chrámom, Svätým Príbytkom. Ja Nežijem v ľuďmi zhotovených budovách a chrámoch z kameňa a malty, ale v tvojom srdci, Moje Milované dieťa. Som Imanuel, Som vždy s tebou. Nikdy od teba Neodídem Ani ťa Neopustím, ale musíš zostávať so Mnou, až do úplného konca.

Som tvoj Dokonalý Príklad vo všetkom. Nasleduj Môj Príklad ako Môj Reprezentant/Moja Reprezentantka vo svete, ktorý je v temnote, pretože mnohí si vyberajú milovať temnotu viac ako Svetlo a preto ich skutky sú zlé a Nie Dobré. Ale ty, ktorý/ktorá Ma reprezentuješ, musíš byť Svetlom v temnote a Nebyť sám/sama temnotou, inak len klameš seba. Nechaj Moje Svetlo Žiariť v tebe a skrz teba, aby priťahovalo druhých ku Mne, k Svetlu sveta.

Reprezentuješ Ma, Moju Pravú Nevestu. Musíš byť vždy Svätý/Svätá a Bezchybný/Bezchybná, bez škvrnky a vrásky, Hodný/Hodná Mňa. Ja Prichádzam v Prisľúbenom Čase po vás. Nemysli si, že Oneskorujem Môj Príchod. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek zahynul, ale aby všetci činili pokánie a odvrátili sa od všetkých svojich skazených ciest, aby mali Nádej na Večný Život.

Volám každého z vás, aby ste boli Mojím Reprezentantom, Reprezentovali Ma tým, ktorí sú stále v temnote a stratení. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Volám hriešnikov k pokániu, pretože tam nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia.

Vy Reprezentujete Prejavenie sa Môjho Večného Kráľovstva. Všetka Moc a všetka Autorita sú Moje a bezo Mňa nemôžete Nič urobiť. Preto musíte byť v Jednote so Mnou, Zajedno v Duchu a v Pravde, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli. Moja Vôľa Nie je vaša vôľa. Podriaďte sa úplne Mne a Mojej Autorite. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi tak ako je v Nebi. Vy Reprezentujete Mňa, Kráľa kráľov a Pána pánov.

https://www.youtube.com/watch?v=x_Kff8odSd4


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...